İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

40x40CM Araba Yıkama Mikrofiber Havlu 1200GSM Süper Emme Araba Temizleme Kurutma Bezi Hemming Havlu Detaylandırma Bakım Paçavra

₺241.51 ₺168.98
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2. Balmumunun daha kolay çıkarılması için güçlü tutuş, süper peluş parlatma havlusu, balmumu ve sızdırmazlık maddesinin çıkarılması için özel olarak tasarlanmıştır.

Paket içeriği: 1 * havlu / 3 adet silin

Özellikler:

Not:

1. 1200GMS, çift taraflı 2 katmanlı peluş, kendi ağırlığının neredeyse 10 katı sıvıyı emebilir.Sadece suyu hızlı bir şekilde emmekle kalmaz, aynı zamanda hızlı ve kolay bir şekilde sıkılabilir ve siyah dikişli kenarlar yüzeyi çizmez.

5. Süper yumuşak, peluş aşındırıcı olmayan mikrofiber bez boyayı, kaplamaları veya diğer yüzeyleri çizmez ve kristaller, aynalar, fayanslar, pencereler, arabalar, eller, plakalar vb.Üzerinde kullanılabilir.

Özellikler:

Renk: Mavi

40x40CM Araba Yıkama Mikrofiber Havlu 1200GSM Süper Emme Araba Temizleme Kurutma Bezi Hemming Havlu Detaylandırma Bakım Paçavra

Ürün adı: 1200GSM mercan polar oto yıkama havlusu

3. Kuru nemli yüzeyler veya susuz oto yıkama ürünleri ile kullanıma uygundur.

Kullanır: araba yıkama, araba temizleme, cam temizleme, ev kullanımı

1.Resimler sadece referans içindir.Gerçek ürün geçerli olacaktır.

2.Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük endişemizdir.Herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce herhangi bir sorunu daha iyi çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

4. Araba yıkamaya gitmeye, zamandan, paradan tasarruf etmeye ve boyanızı korumaya gerek yok.Birinci sınıf malzemeler ve güçlendirilmiş kenarlar bu havluyu sağlam ve dayanıklı hale getirir.

Malzeme: mercan polar

Boyutu: 40 cm * 40 cm

Çok teşekkürler

Ürün Ağırlığı 200g
Kaynak Anakara Çin
Özel Özellikler havluyu silin
Malzeme Türü MERCAN POLAR
Öğe Türü Süngerler, Bezler ve Fırçalar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız