İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba boyası Tamir Kalem Hızlı Kuru Su Geçirmez Çizik Sökücü evrensel Taşınabilir Renk Tamir Aracı Malzemeleri arabalar için Çizikler

₺133.29 ₺66.55
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

4.Basitçe Taşıyın: Araba boyası onarım kalemi hafiftir ve saklanması kolaydır, bu da onu iş gezileri veya günlük kullanım için ideal kılar life.It arabanızdaki küçük çizikleri ve talaşları kaplayacak kadar 12 ml kapasiteye sahiptir.

6.Uygulama alanı: 0.08㎡ (yaklaşık palmiye boyutu)

1.Değişken Uygulama: Bir sedan, SUV veya kamyonunuz olsun, bu araba boyası onarım kalemi, küçük çizikleri ve kıvrımları gidererek aracınızın yeni görünmesini sağlayabilir.

5.Faydalı Hediye: Onlara herhangi bir yerde yaratıcı bir hediye olarak bir araba boyası onarım kalemi verin occasion.It pratik ihtiyaçlarını karşılarken sevginizi ve bakımınızı göstermenin benzersiz ve düşünceli bir yoludur.Araba meraklıları ve sürücüler için mükemmeldir.

Açıklamalar:

3.Su geçirmez Tasarım: Araba boyası onarım kalemimizle aracınızı çizilmelere karşı koruyun.Su geçirmez ve çabuk kuruyan formülü, aracınıza herhangi bir zarar vermeden uygulamayı kolaylaştırır.

3.Renk: beyaz, siyah, kırmızı, şampanya altın, mavi, parlak gümüş, gümüş gri, inci beyazı

Mermi Noktaları:

1 * Araba Çizik Sökücü Kalem

4.Kapasite: 12 ml

Ambalaj Listesi:

5.Kullanım: Evrensel

Şartname: 1.Name: Araba Boyası Tamir Kalemi

2.Kolay DIY Onarım: Bu araba boyası onarım kalemi ile arabanızdaki çizikleri ve talaşları tamir edebilirsiniz. yourself.No profesyonel gereklidir.Aracınızın rengine uyan 8 farklı renk arasından seçim yapın ve kalemi hasarlı bölgeye uygulayın.

Bu inanılmaz araba çizik sökücü kalem her türlü araba için çalışır!Su geçirmez formülü iş seyahatinde olanlar için mükemmeldir ve hayatınızı daha rahat hale getirecektir.Ayrıca, herhangi bir araç sahibi için harika bir hediye!Bu kullanışlı kalemle sinir bozucu araba çiziklerine elveda deyin.

2.İçindekiler: boya, organik çözücüler

Ambalaj Listesi 1x Araba Çizik Sökücü Kalem
Kaynak Anakara Çin
özellik 1 Renkli Tamir Malzemeleri
Kapasite 12ml
Uzunluk 10cm
Ağırlık 25g
Damla Nakliye Destek
Kullanım Evrensel
Genişlik 3cm
özellik 4 Araba Boyası Tamir Kalemi
yükseklik 3CM
özellik 3 Arabalar için taşınabilir Onarım Aracı
özellik 2 Su geçirmez Çizik Sökücü
Tip Kalem

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız