İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Cam Temizleyici Arabalar İçin Ön Cam Temizleyici Sünger İle Otomatik İç Cam Temizleme Kiti Yüksek Parlaklık Çizgisiz Temizleyici Araba İçin

₺273.33 ₺136.57
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Temizlik Bezi x 1

Not:

3.【Araba Boyasına Zarar Vermez】Bu Araba Cam Temizleyici, aracınızın dışına zarar vermeden yapıştırıcıyı çıkarır.Etiketleri, lekeleri vb. Çıkarırken pul veya hasar yoktur.

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Nazikçe silin ve temizleme etkisi dış kısımda anında görünür, solüsyonun kendisinde leke veya iz bırakmaz.

Kumu ve tozu kırmak için cam yüzeyleri suyla durulayın, nemli bir süngerin üzerine yağ filmi sökücü uygulayın, az bir kuvvetle tekrar tekrar ve eşit bir şekilde silin, suyla durulayın ve havluyla kurulayın.Kuş pisliği, çıkartma, yağmur suyu izi vb. Temizlemede etkilidir.Otomatik Ön Cam Temizleme Kiti, çoğu ön cam türü için özel olarak tasarlanmıştır.

Ambalaj Listesi:

4.【Verimli Kullanım】 Cam Temizleyici Kitinin kullanımı uygundur.Nemli bir süngere uygun miktarda uygulayın, az bir kuvvetle tekrar tekrar ve eşit bir şekilde silin, suyla durulayın ve havluyla kurulayın.

Belirleme:

Net ağırlık: 100g

Daha fazla ürün detayına bakın

5.【Kullanım Kapsamı】 Kuş pisliklerini, çıkartmaları, yağmur suyu izlerini vb. Onarmada etkilidir.Otomatik Ön Cam Temizleme Kiti, çoğu ön cam türü için özel olarak tasarlanmıştır.

2.【Net Görüş】 Yağmurlu günlerde bulanık sürüş görüşü, gürültülü ön cam silecekleri, titreyen gece sürüş lambaları ve diğer tehlikeler gibi daha fazla sorun yok.Gece ve yağmurlu gün seyahat güvenliğini artırmak.

1.【Olağanüstü Temizleme Gücü】 Hafifçe silin ve temizleme etkisi dış kısımda anında görünür, solüsyonun kendisinde leke veya iz bırakmaz.

Araba Cam Temizleyici x 1

Adı: Araba Cam Temizleyici ile Sünger

Tanım:

Raf Ömrü: 3 yıl

Sünger x 1

Ürün Hacmi 100g
Ürün Ağırlığı 125g
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız