İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Vinil Ve Deri tamir kiti PU Deri Tamir Boya Jel Kanepe İçin 10 Renk Scratch Dolgu Kiti Ceket Kanepe Tekne Araba Koltuğu

₺432.47 ₺216.24
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 * Kazıyıcı

Renk: Siyah, beyaz, kırmızı, sarı, mavi, kiraz, akçaağaç, meşe, maun, ceviz

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

4.Ne Alırsınız: Deri Tamir Kiti, siyah, beyaz, kırmızı, sarı, mavi, kiraz, akçaağaç, meşe, maun, ceviz olmak üzere 10 renk bileşiği içerir.Ayrıca 1 fırça, 1 kazıyıcı, 1 palet, 5 kabartma kağıt bulunmaktadır.

Belirleme:

1 * Fırça

Adı: Deri ve Vinil tamir kiti

Daha fazla ürün detayına bakın

Vinil ve Deri Tamir Kiti, çizik, yırtılma, yırtılma, yanık deliği, çatlak, soyma vb.Tamir veya tamir için uygundur.Kanepenizi, tekne koltuklarınızı, araba koltuklarınızı, kanepenizi, ofis koltuklarınızı, kemerlerinizi, çantalarınızı, ayakkabılarınızı ve daha fazlasını onarmak için Deri Yama Çizik Onarımını kullanabilirsiniz.

2.Uygun Durumlar: Kanepenizi, tekne koltuklarınızı, araba koltuklarınızı, kanepenizi, ofis koltuklarınızı, kemerlerinizi, çantalarınızı, ayakkabılarınızı ve daha fazlasını onarmak için Deri Yama çizik Onarımını kullanabilirsiniz.

1.Mükemmel Performans: Çizik, yırtılma, yırtılma, yanık deliği, çatlak, soyma vb.Tamir veya tamir için uygundur.deri ve vinil eşyalarınızda kolay ve hızlı bir şekilde.Mükemmel performans, size çevre dostu bir yaşam tarzı sunar.

5 * Kabartmalı Kağıt

Net: 20 ml / adet

Tanım:

Ambalaj Listesi:

3.Kolay İşlemler: Renklendirme karıştırma kılavuzu ve talimatı ile, eşleştirmek ve uygulamanıza uygulamak için özelleştirilmiş bir renk oluşturmanız açıktır. furniture.No ısı aletleri, yamalar, yapıştırıcı, boya ve bant gerekli.

5.Lütfen Hatırlatın: Deri tamir takımı renkleri karıştırmanıza izin verir.Renk karıştırmanın etkisinden emin değilseniz, önce biraz renk karıştırmayı deneyebilirsiniz.Renk uygunsa mobilyaya uygulayın.

Boyama karıştırma kılavuzu ve talimatı ile Deri Yama Çizik Onarımı, mobilyalarınıza uyacak ve uygulanacak özelleştirilmiş bir renk oluşturmak için açıktır.

1 * Palet

Kullanım: Araba koltuğu deri yenileme, renk yenileme (ayakkabı, çanta, kanepe, deri de geçerlidir)

10 * Karıştırılabilir Renk Bileşikleri

Not:

Özel Özellikler Vinil ve Deri Onarımı
Kaynak Anakara Çin
Ürün Ağırlığı 235g
Harici Test Sertifikası ISO9001
Ürün Hacmi 20ml
Model Numarası Deri Tamir Boyası

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız