İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

120ml pencere camı Anti-Sis Kaplama Maddesi Araba Cam Yağmur Geçirmez Ajan Anti-Sisleme Malzemeleri Arabalar Motosikletler İçin Karavanlar

₺186.53 ₺121.33
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 şişe * Cam Buğu Önleyici Yağmur Geçirmez Ajan

2.Su Lekelerini Çıkarın: Araç camı kaplama maddemiz, su lekelerine ve çizilmelere karşı uzun süreli koruma sağlamak için son teknoloji nanoteknoloji kullanır.Bu pratik çözümle aracınızın yepyeni görünmesini sağlayın.

Form: Sıvı

1.Suyun Ön Camı Islatmasını Önleyin: Araç Camı Kaplama Maddemiz ön camınızı yağmurdan ve nemden koruyarak koruyucu, görünmez bir yüzey oluşturur. layer.It net görüş sağlar ve suyun ön camınızı ıslatmasını önleyerek size daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

Notlar:

Fonksiyonlar: hızlı camlama, su deplasmanı, koruma

Mermi Noktaları:

5.Yaygın Olarak Kullanılan: Araç Cam Kaplamamızla araçlarınızı ve katı yüzeylerinizi koruyun Agent.It arabalar, tekneler, dört tekerlekli araçlar, karavanlar, motosikletler ve ötesi için yaygın olarak kullanılır.Bu çok yönlü çözümle aşınmayı, lekeleri ve çizikleri önleyin.

3.Verimli Çözüm: Verimli araç camı kaplama maddemizle aracınızı daha uzun süre temiz tutun.Sık temizlik ihtiyacını ortadan kaldırarak zamandan ve paradan tasarruf edin ve uygulayın.Çizilmelere karşı ideal koruma sağlar ve kullanımı inanılmaz derecede kolaydır.

Belirleme:

Ambalaj Listesi:

Boyutu: yaklaşık 4 * 4 * 12 cm|1.57*1.57*4.72 inç

Kapasite: 120 ml

Araba Camı Buğu Önleyici Ajan Tanıtımı!Nem ve yağmurdan pratik koruma sağlayın, kiri temizleyin ve aracınızın parlamasına izin verin.Karavanlar için ideal olan bu ajan, aracınızın camlarını temiz ve buğulanmadan uzak tutacaktır.Çamurlu ön camlara elveda deyin ve güvenli, temiz bir sürüşün tadını çıkarın!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

4.Devrim Niteliğindeki Formül: Kristal Yıkama Sıvısı, araç camınızı çizilmelere ve çizilmelere karşı koruyan hızlı bir kaplama spreyidir. stains.It ayrıca temiz bir görünüm oluşturur ve susuz bir temizleme işlemi ile aracınızın parlamasını sağlar.

Kapasite 120ml
Kaynak Anakara Çin
Ambalaj Listesi 1 şişe * Cam Buğu Önleyici / Yağmur Geçirmez Ajan
Ürün Ağırlığı 120g
Form Sıvı
İşlevler Hızlı camlama, su deplasmanı, Koruma
Boyut about 4*4*12cm|1.57*1.57*4.72 inches
Ürün Hacmi 120ml

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız