İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba kaplama spreyi Araba Ajan Anti Kirlenme Yenileme Sıvı Benzersiz Toz Geçirmez Kaplama Maddesi Parlatma Spreyi Çok Fonksiyonlu

₺157.21 ₺78.51
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3.Gelişmiş Kaplama Teknolojisi: Otomotiv kaplama spreyimiz tekerlekleri, camı, araba gövdelerini, lastikleri ve diğer malzemeleri korur.İleri teknolojisi ile çok yüzeyli koruma sağlar ve çeşitli otomotiv malzemeleri için çizik ve lekeleri önler.

Ürün Adı: Otomotiv Kaplama Spreyi

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Belirleme:

5.Kullanışlı Kaplama Çözümü: Bu basit ve kullanımı kolay ile profesyonel otomotiv kaplama sonuçları elde edin spray.No karmaşık adımlar veya beceri gerektirir, tüm kaplama işlemini tamamlamak için hafifçe püskürtün ve silin.Hızlı ve kullanışlı bir kaplama çözümü arayan herkes için mükemmeldir.

4.Yenilikçi Formülasyon: Otomotiv kaplama spreyimizle benzersiz performans ve dayanıklılık elde edin.Düşünceli tasarım sadece otomobilin estetiğini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda çevresel hasara karşı koruma sağlamak, bakım maliyetlerini düşürmek ve aracınızın ömrünü uzatmak için tasarlanmıştır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Eşsiz bakım teknolojisine sahip araba kaplama spreyimizi tanıtmak.Aracınızın tekerleklerine yapışan toza, çamura ve yağa elveda deyin.Spreyimiz sadece yapışmayı önlemekle kalmaz, aynı zamanda performansı ve dayanıklılığı da artırır.Sorunsuz araç bakımı için basit ve kullanımı kolaydır.

Ambalaj Listesi:

Ürün Ağırlığı: 40g, 139g, 275g (yaklaşık.)

Notlar:

2.Uzun Ömürlü Savunma: Otomotiv kaplama spreyimizle aracınızı toz, çamur, yağ ve diğer lekelere karşı koruyun.İleri teknoloji ile formüle edilmiş, kirleticileri iten, aracınızı uzun süre temiz ve parlak tutan esnek bir tabaka oluşturur.

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

1.Sürüşünüzü Canlandırın: Otomotiv kaplama spreyimiz, gelişmiş formülü ile aracınızı hayata döndürmek için tipik bakımın ötesine geçer.Spreyimiz toza ve suya karşı benzersiz koruma sağladığından çizilmelere, oksidasyona, solmaya ve diğer sorunlara elveda deyin.Otomobil bakımında en üst noktayı deneyimleyin ve sürüşünüzün her zamankinden daha iyi görünmesini sağlayın.

1 * Otomotiv Kaplama Spreyi

Ürün Kapasitesi: 30 ml, 120 ml, 250 ml (yaklaşık.)

Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi 120ml
Marka Adı cacoonlisteo'nun
Ürün Genişliği 2.8cm
Ürün Uzunluğu 10.8cm
Model Adı Otomotiv Kaplama Spreyi |
Özel Özellikler Araba Ajanı Kirlenme Önleyici sprey
Ürün Yüksekliği 2.8cm
Ürün Ağırlığı 40g
Öğe Türü Boya Koruyucu Folyo

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız