İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2020 Yeni Araba Tamir Bakım Maddesi Boya Yüzey Dekontaminasyon Çizik Sökücü Araba Parlatma Sıvı Balmumu Otomatik Temizleme Araçları İçin

₺2 123.98 ₺1 061.89
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ambalaj Listesi:

Boyut: 17*4*4 cm/6.69*1.57*1.57 içinde

5、Satış sonrası Servis: Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

Tanım:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Kapasite: yaklaşık 120 ml

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

2、Adımları Kullanın: 1. Yüzeyi temiz suyla durulayın 2. Bu ürünü çizik veya lekeli yüzeye uygulayın ve profesyonel bir ağda süngeri veya havluyla parlatın. 3. Çizikler veya lekeler çıkarılmazsa, lütfen ikinci adımı genellikle 2-3 kez çıkarılana kadar tekrarlayın.

Dekontaminasyon Ve Çizik Onarım Maddesi*1

3.【Araba Çiziklerinin Seyreltilmesi】Otomatik Çizik Giderici sadece çiziklerin daha hafif görünmesini sağlayabilir; onları tamamen düzeltemez.Derin çizikler aşağıdaki özelliklere sahiptir: Elle dokunulduğunda oluklar hemen hissedilir.

Not:

Daha fazla ürün detayına bakın

Dekontaminasyon ve çizik onarım ajanımız çok etkilidir.Sadece dış çizikleri gidermekle kalmaz, aynı zamanda çok iyi bir deterjana sahiptir.

3 、 Çeşitli Görünüm Sorunları için: Araba boyasının kararması ve solması, saç çizgisi izleri, güneş desenleri, asit yağmuru, kanalizasyon korozyon izleri, sakız guano, ceset kirliliği, tırnaklar, ağaç dallarındaki çizikler, kum ve çakıl vb.Gibi birçok araç görünüm sorununu çözün.

Belirleme:

Adı: Otomotiv boyası Yüzey Dekontaminasyon Çizik Onarım Maddesi

4、Onarım çalışmaları: Bu ürün çizikleri ve astarları onarabilir; derin çiziklerin özellikleri.Derin çizikler veya ciddi oluklar için, araç bakım uzmanlarından yardım istemeniz önerilir.

2.【Boyanın parlaklığını Geri Yükle】Sadece boyanın parlaklığını ve parlaklığını geri yüklemekle kalmaz, aynı zamanda araba cilası Boya çizik onarımı da kıvrımları ve çizikleri giderebilir.Aracınızın orijinal parlaklığını ve rengini geri kazanmasına yardımcı olmasına izin verin!

Mermi Noktaları:

5.【Yaygın Olarak Kullanılır】 Sakız, kuş pisliği, böcek kontaminasyonu, tırnaklar, dallar, çakıl çizikleri vb.Gibi birçok araba görünümü sorunu, Araba Çizik Onarımı ile çözülebilir.

1.【Car Companion】 Araba çizik sökücü çoğu araç için uygundur ve sizin için en iyi ortaktır car.It boyaya zarar vermeden temiz, parlak bir yüzey elde ederek aracınıza yeni bir görünüm kazandırır!

4.【Kullanımı Kolay】 Yüzeyi temizleyin, ardından çizik veya kirli alana Araba parlatma mumu ekleyin ve profesyonel bir ağda süngeri veya bezi kullanarak parlatın.Çizikler veya lekeler giderilmezse, lütfen ikinci adımı 2-3 kez tekrarlayana kadar tekrarlayın.

1、Çizik yok olun: Bu ürünü kullandıktan sonra, araba boyası yüzeyi ayna parlaklığı ile dekontamine edilecek ve parlatılacak ve hafif bir çizik kaybolacaktır.

Marka Adı vvcesidot'un
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız