İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Mekanik ve detaylandırıcılar, Organizatör, ekstra depolama Tra için detaylandırma koltuğu,mobil haddeleme yardımcı sarmaşık koltuğu veya sandalyeyi parlatır

₺18 883.39 ₺14 540.14
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

✅ %110 MEMNUNİYET garantisi-Adam's'ta müşterilerimize en iyi detaylandırma araçlarını, kitlerini, balmumlarını, sızdırmazlık maddelerini, seramik kaplamaları, araba aksesuarlarını, mikrofiber havluları, yıkama eldivenlerini, süngerleri, aplikatörleri ve diğer yüksek kaliteli araba temizlik ürünlerini getirmeye çalışıyoruz.Kabul etmiyorsanız ve memnun değilseniz, bize bildirin ve düzeltmek için elimizden geleni yapacağız!

✅ GARAJ aksesuarlarının detaylandırma cephaneliğinizi oluşturun-Adam'ın aksesuar serisi elektrikli aletler, şişe düzenleyiciler, montajlar, tabureler, detaylandırma koltukları, cilalama istasyonları ve daha fazlasını içerir.Her garaj aksesuarı basitlik sağlamak ve projelerinizi geliştirmek için tasarlanmıştır.Bu mobil döner koltuk, siz hareket ederken şişelerinizi, içeceklerinizi, temizleyicilerinizi, tamponlarınızı ve mekanik aletlerinizi hareket ettirir.Böylece, tekerlekleri, lastikleri, tamponları, yan panelleri ve daha fazlasını detaylandırırken sizi verimli hale getirin!

✅ GARAJINIZ İÇİN VAZGEÇİLMEZ BİR DETAYLANDIRMA ARACI! - Aracınızın detaylandırma rutininde veya mekanik onarımlar yaparken basitlik mi istiyorsunuz?Adam'ın Detaylandırma Koltuğunu Tanıtıyoruz!Bu, tüm araç temizlik malzemeleriniz için kayar alt takım saklama bölmesi ve iki şişe tutucusu ile donatılmış mükemmel tekerlekli sandalyedir!Tekerleklerinizi kolayca temizleyin, aracınızın alt kısımlarını sürekli bükerek lastiklendirin ve sırtınıza ve dizlerinize daha fazla stres katın.

✅ ARABA yıkama KİTİNİZİ KOLTUĞUNUZUN ALTINDA SAKLAYIN VE DÜZENLEYİN! - Aracınızı bir dükkanda, garajda veya araba yolunda yıkıyor olsanız da, hepimiz detaylandırma cephaneliğimize etkili otomotiv araçları ekleyerek süreci kolaylaştırmak istiyoruz.Bu, vücutlarındaki gerginliği gidermek isteyen herhangi bir detaycı için mükemmel bir hediyedir.Mikrofiber havlularınız, sprey şişeleriniz, köpük toplarınız, koltuğun altındaki köpük tabancalarınız için saklama tepsisini kullanarak malzemelerinizi yanınıza alın ve aracınızın etrafına sürün.

✅ EVDE, atölyede veya garajda DIY projeleri için harika - Adam'ın Detaylandırma Koltuğu, garajınızda veya garajınızda hızlı bir şekilde yuvarlanmanızı sağlayan lastik tekerlek sırtı ile birlikte dayanıklı tekerleklerle donatılmıştır. driveway.It yüksekliği ayarlanabilir değildir, çünkü seramik kaplamalarla çalışırken sizi yere indirecek şekilde tasarlanmıştır, mumlar, dolgu macunları, hızlı detaylandırma, parlatma, tekerlek temizleme, lastik ve kauçuk temizleme, plastik restorasyon ve diğer işler.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız