İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

250ml Araba Çizik Sökücü Otomotiv Sprey Kaplama Maddesi Nano Mikro kaplama Kristal El Spreyi Kaplama Balmumu Araba Aksesuarları

₺1 970.05 ₺984.93
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5、Geniş Kullanım yelpazesi: Herhangi bir araba boyası renginde karıştırılabilir ve kullanılabilir.Tekerlekler, boya, metal, kauçuk, deri, motorlar ve hatta halılar dahil her türlü yüzeye uygundur.Basit iki adımlı uygulama: sadece püskürtün ve silin, arabanızı mükemmel duruma getirebilirsiniz!

1.【Etkili Çıkarma】 Araba çiziklerini ve izlerini gidermek için etkili bir ürün olan Araba Çizik Giderici, boyadaki çizikleri, kuş damlalarını, taş yongalarını, su lekelerini, solmayı ve diğer lekeleri hızla giderebilir.

4.【Kullanımı Kolay】 Araç Çizik Sökücü uygundur use.It sadece suyla püskürten ve ardından bir havlu veya bezle silen iki basit adımı alır.

4. Çarpıcı parlak parlaklığın tadını çıkarın!

1 * Kaplama Maddesi

3.【Yüksek Kaliteli Malzeme】 Çizik Sökücü yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır ingredients.It kokusuzdur ve uygulanan alanları genellikle en az 3 ay süren yağsız, temiz bir yüzey bırakır.

Daha fazla ürün detayına bakın

2、Parlaklığı geri yükleyin: cilalamadan veya arabaya zarar vermeden inanılmaz parlak bir parlaklık bırakın paint.No çirkin beyaz balmumu izleri kalacak!

2. Kaplamayı doğrudan gerekli alana püskürtün.

Ambalaj Listesi:

Kullanım:

Not:

Tanım:

Mermi Noktaları:

3、3. 9H Seramik Kaplama: Su lekelerini, hava koşullarını, kir ve döküntü birikimini önemli ölçüde azaltabilen, aracınızı dayanıklı ve temizlemesi kolay hale getiren süper hidrofobik kaplama sağlamak için gelişmiş kaplama teknolojisini benimser.

2.【Parlaklığı Geri Yükle】Araçlar için Çizik Giderici, süper hidrofobik bir kaplama sağlamak için gelişmiş kaplama teknolojisini kullanır.Aracınızı dayanıklı ve uzun ömürlü hale getirin.

1、Çizikleri veya izleri Çıkarın: Çizikleri, kuş damlalarını, taş yongalarını, demir tozunu (oksidasyonun neden olduğu), su lekelerini, solmayı ve boyadaki lekeleri hemen çıkarın.

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

3. Yüzey parlak ve pürüzsüz olana kadar bir havlu veya süngerle eşit şekilde silin.

5.【Geniş Kullanım】 Çizik Giderici Arabanın geniş kullanımları vardır.Ve genellikle tekerlekler, boya, metal, kauçuk, deri, motorlar ve halılar için kullanılmaya uygundur.

1. Aracın yüzeyindeki kir ve lekeleri çıkarın ve bir havluyla kurulayın.

Kapasite: 250 ml

Belirleme:

4 、 Kokusuz ve Dayanıklı: Zararlı kimyasallar içermez.Genellikle en az 3 ay süren yağsız ve kokusuz bir yüzey bırakın.

Marka Adı vvcesidot'un
Öğe Türü Araba Boyaları için Parlak Conta
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız