İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Cam Sıvı cam sileceği Sıvı Konsantre Silecek Özü Araba Cam Su temizleme bezi Sıvı Araba Bakımı Konsantre

₺1 563.04 ₺781.42
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

%5.100 Risksiz Satın Alma: Müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve harika bir alışveriş deneyimi sunmayı taahhüt eder.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya herhangi bir şekilde memnun değilseniz, lütfen bize bir e-posta gönderin, harika bir çözüm sunacağız ve tüm sorunlar 24 saat içinde çözülecektir.

3.Koruma Sağlayın: Vizyonunuzu daha net hale getirmek için ön camdaki yağ filmini etkili bir şekilde çıkararak, ön cam sileceği sıvımız sürüşünüzü daha güvenli hale getirebilir.

Kapasite: 100 ml

2.Etkili Temizlik: Çamuru, hafif asfaltı, tuzlu suyu, yol pisliğini, kuş pisliğini ve ağaç özünü ön camlardan temizleyen tescilli bileşenlerle formüle edilmiştir.

Yağmurlu günlerde, yağ filmini anında ortadan kaldırabilen, görüşü daha net hale getirebilen ve daha güvenli sürebilen ön cam püskürtme sistemi aracılığıyla araç camına püskürtülebilir.

Bir arabanın sadece yarım şişeye ihtiyacı vardır, silecek kabına dökün ve 2,5-3,0 litre suyla karıştırın.

Cam sileceği sıvı * 1

1.Mükemmel Performans: Verimli konsantrasyonla, cam sileceği sıvısını silecek kutusuna dökmeniz ve 2,5-3,0 litre su ile karıştırmanız yeterlidir.

Ambalaj listesi:

4.Saklaması Kolay: Küçük boyutlu ve hafif olarak tasarlanan ön cam yıkama sıvımızın taşınması ve saklanması daha kolaydır, bunları koltuk çekmecesinde saklayabilirsiniz.

Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi 100ml

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız