İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

200ML Evrensel Araba Seramik Kaplama 3 İn 1 Sprey Araba Parlatma Maddesi Çizilmeye Dayanıklı Su Geçirmez Anti Yağmur Araba Bakım Araçları

₺22.95 ₺9.26
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

*2. Koruyucu Kaplama: 3'ü 1 arada seramik kaplama spreyi, araba için en iyi ortaktır, zamandan ve paradan tasarruf sağlar.Kir ve gresi kolayca temizler, çizikleri onarır ve aracınızı tazeleyen ve aylarca parlak tutan elmas benzeri koruyucu bir kaplama oluşturur.

*5. Araba boyası Gelişmiş onarım: Aracın aşınmasını ve çiziklerini onarabilir ve aynı zamanda aracın parlaklığını geri yükleyebilir time.It aracınızı yağa dayanıklı, hidrofobik ve çizilmeye karşı dayanıklı hale getirir.Arabalar, tekneler, motosikletler, karavanlar, dörtlüler, boya, cam vb.Üzerindeki tüm kapaklar için uygundur.

*1. Net İçeriği: 30 ml, 100 ml, 200 ml

Paket içeriği:

*4. Uzun Süreli Koruma: Gelişmiş bir nanoteknoloji formülü kullanan sprey, aylarca dayanan ve uzun süreli parlaklık sağlayan koruyucu bir kaplama oluşturur.Araba boyasına zarar verebilecek su lekelerini, oksidasyonu ve diğer birçok kirleticiyi temizler.

*2. Kullanım Alanları: temizlik, araba boyasını koruma, tamir, kaplama

Özellikler:

1 x 3'ü 1 Arada Hızlı Kaplama Spreyi

Tanım:

*3. Kolay ve Hızlı: Araba boyanıza sadece 3'ü 1 arada seramik kaplama spreyi püskürtün ve temas halinde kir, kir, kuş pisliği, böcek, çamur, toz, yağ ve inatçı lekeleri anında temizleyerek araba yıkamalarını kolay bir esinti haline getirir.

*1. Temiz Cila: 3'ü 1 arada Yüksek Korumalı Hızlı Kat Püskürtücümüzü kullanmak, araba boyası yüzeyi temizlenene kadar püskürterek ve silerek aracınızı temizlemenin, onarmanın ve cilalamanın en kolay, en hızlı ve en etkili yoludur.

Kaynak Anakara Çin
işlev6 araba temizleme aracı
işlev1 seramik kaplama
işlev2 Nano Kaplama
İşlev9 Hidrofobik
işlev7 Araba Dış Aksesuarları
Ürün Hacmi 30/100/200ml
İşlev8 araba için 3'ü 1 arada kaplama
işlev4 Araba Parlatma Maddesi
işlev5 Çizilmeye Karşı Dayanıklı
işlev3 araba boyası bakımı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız