İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Motor Temizleme Araçları 260ml Yağsız Otomatik Kaplama Detaylandırma Bileşik Temizlik Maddesi Kaldırmak İçin Kir Pas Oksidasyon Filmi

₺415.88 ₺166.28
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Kapasite: 260 ml

4.Çok Amaçlı Temizleyici: Mikrodalga fırınınızı, bulaşık makinenizi veya ocağınızı temizlemeniz gerekip gerekmediği, bu sprey işi yapabilir.Paslanmayı önlediği için makinelerinizin ömrünü uzatmaya da yardımcı olur.

Belirleme:

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Motoru temizleme Spreyi

Boyutu: yaklaşık 8 * 8 * 20 cm/3.14*3.14*7.87 inç

1.Kolayca Kullanın: Bu kaplama spreyinin kullanımı kolaydır.Sadece iyice çalkalayın ve üzerine püskürtün engine.It motorun pasını çözecektir.Ardından motoru bir bezle silebilir ve sonuçların tadını çıkarabilirsiniz.

Bu motor temizleyici sprey, kir, yağ ve yağı temizleyebilen çok amaçlı bir temizlik ürünüdür. engine.It kullanımı kolaydır, sadece püskürtün ve püskürtün. wipe.It ayrıca motorunuzu pastan koruyan bir kaplama bırakır.Bu motor temizleyici sprey hayatınızı daha rahat ve aracınızı daha verimli hale getirecektir.

2.Metal Temizleme Aleti: Bu sprey, paslanmaz çelik ve alüminyum gibi metal parçaları geri getirmek için temizler. luster.It onlara yeni bir görünüm vermek için otomobil parçaları üzerinde çalışır.

5.Evrensel Uygulama: Bu kaplama spreyi, motorunuzdaki pas lekelerini ve oksidasyon filmini ortadan kaldırarak hayatınızı kolaylaştırabilir.Diğer metal yüzeyler ve aletler için de kullanabilirsiniz.

3.Kokusuz Sprey: Motor için bu araba kaplama spreyi uygundur ve efficient.It sonrasında yağlı veya zararlı madde bırakmaz use.It motorunuzu paslanmaya karşı korur.

1 * Araba Motoru Kaplama Spreyi

Adı: Motor için Araba kaplama spreyi

veya

Daha fazla ürün detayına bakın

Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi temizleme seti

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız