İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Sprey Balmumu Araba Detaylandırma İçin Profesyonel Dereceli Araba Balmumu Dolgu Macunu Araba Balmumu Kaplama Cilası Boya Dolgu Macunu Araba Detaylandırma Koruma

₺570.39 ₺285.10
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3. Renk: şeffaf renk

4.Üstün Malzemeler: Araba detaylandırması için sprey balmumumuz yumuşak ve etkili bir formüle sahip olduğundan, çizgileri önleyen ve aracınızın yüzeyini koruyan dayanıklı bir araba cilası sunar. paint.It güvenli ve güvenilir.

Belirleme:

4. Ürün boyutu: 6x6x18 cm / 2. 36x2. 36x7. 09 inç

5. Ürün ağırlığı: 280g

2. Malzeme: kaplama çözümü

1.Üstün Koruma: Bu araba balmumu cila spreyini kullanarak aracınızın boyasını UV ışınlarından, kirden, oksidasyondan ve asitten koruyabilirsiniz rain.It ayrıca aracınızın boyasının ömrünü uzatmaya ve parlak tutmaya yardımcı olur.

Araç Kaplama Spreyi, aracınızın ömrünü uzatmanıza yardımcı olan nazik ve etkili bir formüldür. paintwork.It küçük kusurları doldurur ve çizilmelere, lekelere ve UV ışınlarına karşı uzun süreli koruma sağlar.Araba Kaplama Spreyi uygulaması kolaydır ve arabanıza parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

2.Parlaklığı Artırın: Araba detaylandırması için bu sprey balmumu, aracınıza çarpıcı bir parlaklık sağlayan net bir koruma kalkanı sağlar finish.It ayrıca küçük kusurları doldurur ve pürüzsüz ve tutarlı bir görünüm oluşturarak araba boyası çizilme riskini azaltır.

5.Herhangi Bir Araç için uygundur: Bu sprey mumu arabalara, motosikletlere, karavanlara, dört tekerlekli araçlara, teknelere ve daha fazlasına uygulanabilir, parlak bir yüzey ve kir ve toza karşı bir kalkan oluşturur.

3.Etkili Temizlik: Araba detaylandırma için bu sprey balmumu sadece arabanızı temiz ve parlak tutmakla kalmaz, aynı zamanda kir, kir ve gresi de ortadan kaldırır. surface.It uzun süreli koruma sağlar ve kir yapışmasını en aza indirir, bu nedenle sık sık tekrar uygulamanıza gerek kalmaz.

1x Araba kaplama maddesi

1. Ürün Adı: Otomotiv Kaplama Maddesi

Paket içeriği:

Daha fazla ürün detayına bakın

Özel Özellikler Susuz Yıkama pardösü Cilası
Model Numarası Araba Kaplama Spreyi
Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi 236ML

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız