İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Köpük Püskürtücü Tam Fonksiyonlu Atomizer Ve pompa Püskürtücü Araba Temizleme Köpük Püskürtücü Araba Sabunu ve Su İle Karıştırın ve Basınçlı Yıkama Yok

₺3 546.98 ₺1 773.49
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün: Köpük Püskürtücü

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

4.Çok Amaçlı: Bu, temizlik solüsyonları, araba sprey şişeleri, bahçe ve bitki bakımı için sprey şişeleri ve daha fazlası için büyük bir sprey şişesidir.Harika işlevi size çok yardımcı olacaktır.

3.Kalın ve Dayanıklı: Su püskürtme şişesi gövdesi, yeni yüksek kaliteli PP malzemeden, kokusuz, iyi ısı direnci, yüksek mukavemetli, kalın ve dayanıklıdır.

Ambalaj Listesi:

Tanım:

Köpük Püskürtücü*1

1.Kullanışlı Manuel Basınçlandırma: Köpük püskürtücü, basınçlı yıkayıcıya, köpük tabancalarına veya bahçe hortumuna ihtiyaç duymadan kalın, yapışkan kar köpüğü veya sis suyu oluşturmak için manuel olarak basınçlandırılır.

5.Geniş Uygulamalar: Akülü Köpük Püskürtücümüz geniş bir uygulamaya sahiptir, çok yönlü olan her türlü araba temizleyici veya basınçlı yıkama sabunu ile çalışılabilir.

Malzeme: plastik

2.5 L: 33 * 12.3 cm / 12.99 * 4.84 inç

2.Kolayca Kullanın: El pompası püskürtücüsünü sabunla doldurun, mevcut basınçlı yıkama püskürtücünüze veya tetiğinize dokunun, istenen köpük seviyesini elde etmek için düğmeyi ayarlayın ve püskürtün!

Boyutu: 2L: 31 * 12 cm / 12.20 * 4.72 in

Kaynak Anakara Çin
Kapasite 10L

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız