İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

200ML Yağ Sistemi Temizleyici Şişelenmiş enjektör temizleyici Kaldırır Çamur Karbon Giderme 200ML Yağ Tankı Temizleyici Azaltmak Yağ Tüketimi

₺2 134.98 ₺1 067.49
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Raf ömrü: 3 yıl

1.Yolculuğunuzda Devrim Yaratın: Yağ Sistemi Temizleyicilerimizle karbon birikintilerine elveda deyin.Daha yumuşak bir yanma odası ve optimum yağ akışı için derinlemesine temizlik ile motor performansını artırın.Motor hasarını azaltın ve daha uzun ömürlü bir sürüşe tanık olun.

Notlar:

2.Aracınızın ömrünü uzatın: Yağ sisteminizdeki birikintileri etkili bir şekilde azaltarak ve yağ pompasını aşınmaya karşı koruyarak, yağ sistemi temizleyicilerimiz pompanın erken yaşlanmasını önleyerek daha az maliyetli onarımlara ve daha uzun ömürlü performansa yol açar.

Ürün Adı: Katalitik Sistem Temizleyici

Ürün fonksiyonu: karbon birikintilerini çıkarın, yağ kalitesini artırın, motoru koruyun

Özellikleri:

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Motorunuzun performansını korumak için etkili bir çözüm mü arıyorsunuz?Yağ Sistemi Temizleyicilerimiz sizin için mükemmel!Bu temizleyiciler motorunuzu derinlemesine temizler, bakım maliyetlerini düşürür ve aracınızın sessizce sürmesine yardımcı olur.Otomotiv yağını tamamen ayrıştırırlar ve motorun içindeki hava direncini azaltırlar.Şimdi bu temizleyicileri alın ve gelişmiş bir sürüş deneyimi yaşayın!

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Kapasite: 200 ML

Daha fazla ürün detayına bakın

3.Yüksek Sürüş Kalitesi: Yağ sistemi temizleyicilerimiz aracınızın performansını artırır, gürültüyü azaltır ve daha konforlu ve titreşimsiz bir sürüş için çalıştırmayı iyileştirir.

4.Yağ Tasarrufu: Yağ Sistemimizle bakım maliyetlerini azaltın ve araç ömrünü artırın Cleaners.By otomotiv yağını tamamen parçalayan bu temizleyiciler, verimliliği ve tasarrufu artırmak için yağ tüketimini azaltır.

Uygulanabilir modeller: Motor

1 * Yağ Sistemi Cleane

Ambalaj listesi:

5.Artırılmış Hızlanma: Yağ Sistemi Temizleyicilerimizle, motorunuzun içindeki hava direncini azaltın ve daha hassas ve üstün performans sunan araçlar için güç çıkışını artırın.Yağ pedalına basmak için daha hızlı hızlanma ve daha fazla motivasyon yaşayın!

Ürün Hacmi Benzin Katkı Maddesi
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız