İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Parlatıcı, 7 Değişken Hız 2800-5300 RPM Araba Parlatıcılar Ve Tamponlar, 1200W 6 İnç Araba Parlatıcı için Ayrılabilir Saplı Araba, Bo

₺10 860.45 ₺8 145.24
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

【SORUNSUZ satış sonrası servis】 tampon parlatıcı 45 gün %100 memnuniyet ve bir yıl garantiyi destekler.Güler yüzlü müşteri hizmetlerimiz ürünlerimizi her zaman destekler ve tüm e-postalara 24 saat içinde yanıt verir, güvenle satın alabilir ve deneyimleyebilirsiniz.

【Saplı tasarım】 Parlatıcı yan tutamak ile birlikte gelir.Anahtar kilidi tasarımı ile, düğmeyi kilitleyerek bir hızı koruyabilir ve yorgunluğu büyük ölçüde azaltabilirsiniz.

【ERGONOMİK tasarım】 Kauçuk gövde ve ayarlanabilir tutamak, kullanım sırasında size rahat bir tutuş hissi ve kaymaz kontrol sağlar.Parlatma makinenizin masadan yuvarlanması veya detaylandırma arabanızdan düşmesi konusunda asla endişelenmeyin.

【WHAT YOU 】1 X araba parlatıcı, 1X6-inç yün parlatma diski, 3 X sünger tekerlek, 3 X zımpara, 2 X Yün Pedleri, 2 x mavi parlatma ağda kaput, 2 x beyaz parlatma ağda kaput, 1 X yan kol, 1X havlu, 1 X eldiven, 1 X taşıma çantası, 1 X altıgen anahtar seti ve 1 X kullanım kılavuzu.

【 7 DEĞİŞKEN hız】 7 vitesli değişken hız kontrol kadranı, araba parlatıcı hızını farklı uygulamalara göre ayarlamanızı sağlar.Ağda ve cilalama için düşük hız kullanılır.Parlatma ve temizleme için orta hız ve boya kusurlarını ve oksidasyon katmanlarını gidermek için yüksek hız.

【GENİŞ uygulama】 Zımpara kağıdı ile tampon Parlatıcı, ağda, yün parlatma için ince ve kaba sünger tekerlek disc.It parlatma, zımparalama, cilalama, camlama, girdapları, sığ çizikleri, fazla balmumu yağını ve araçlardaki kusurları gidermek için idealdir.

【YÜKSEK PERFORMANSLI DÖNER PARLATICI】 Güçlü 1200W motor 5300 rpm'ye kadar güç üretir.Isıya dayanıklı bakır tel motor, makineyi yakmadan uzun çalışma süresi sağlar.Sabit güç ve sabit hız fonksiyonu, daha kararlı.

Ürün Ağırlığı 4.5 pounds
Piller Gerekli No
Ürün Paket Miktarı 1
menşei ülke Çin
Ürün Boyutları UxGxY 5x9x2 inç
Malzeme Paslanmaz Çelik
ASIN B0BNM89HDZ'NIN sohbeti
Garanti Açıklaması 1 Yıl
Güç Kaynağı Dc
Renk Mavi
Marka Adı Hiçbiri
Piller 5 Lityum iyon pil gereklidir.
Ürün Ölçüleri 5x9x2 inç
Piller Dahil No
Boyut Large
Dahil Edilen Bileşenler parlatıcı
Parça Numarası BEI HONG12345'NIN SOHBETİ
Kaynak Anakara Çin
Kullanım İç VEYA dış mekan kullanımı
İlk Müsait Tarih 30 Kasım, 2022

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız