İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Çizik Nano Kaplama Sis Sıvı Kristal Kaplama Spreyleri Anti-Çizikler Lehçe Taşınabilir Güçlü Kaplama spreyi Arabalar İçin

₺2 434.54 ₺1 217.18
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ambalaj listesi: 1 * otomotiv kaplama spreyi

2. Kullanımı Basit: Sisi arabanıza hafifçe püskürtün ve vücut parlaklığını artıran ve çizilmelere ve lekelere karşı koruyan güçlü bir nano kaplama elde etmek için dakikalar içinde silin.

1. Adı: Otomotiv Kaplama Spreyi 2. Malzeme: nano polimer malzeme

1. Üstün malzemeler: Nano polimerik malzemeden yapılmış, bu araba koruma kaplama sisi güvenli, dayanıklı ve lasting.It aracınızı parlak ve pürüzsüz bir görünüm verirken çizilmelere, lekelere ve UV ışınlarına karşı korur.

Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe renk farkı olduğunu kabul edin.

Not:

3. Ağırlık: yaklaşık 573g

Mermi Noktaları:

5. Harika Hediye: Araba boyasını koruyabilen ve parlaklığını dakikalar içinde artırabilen bu hızlı etkili kaplama sisi ile arkadaşlarınızı veya ailenizi şaşırtın.Doğum günü veya yeni eve taşınma etkinlikleri için idealdir.

3. Büyük Kapasite: Bir şişede 500 ml araba koruma kaplama sisi ile arabanızı birden çok kez cilalayabilir ve araç bakımından tasarruf edebilirsiniz.Sisin uygulanması kolaydır ve aracınızın yüzeyinde parlak ve dayanıklı bir yüzey bırakır.

Bu dayanıklı kaplama ile aracınızı çizilmelere ve kirlere karşı koruyun mist.It kullanımı basit: parlak bir görünüm için püskürtün ve silin.Büyük şişe birçok kullanım için dayanır ve araba severler için harika bir eve taşınma hediyesi olur.Bugün deneyin ve farkı görün.

5. Boyutu: yaklaşık 6.7x6.7x19 cm/2. 63x2.637. 48 inç

Özellikleri:

4.İçerik: yaklaşık 500 ml

Tanım:

Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

4. Araç Bakım Şartları: Bu araç koruma kaplama sisi, çizikleri önleyerek, yüzeyi camlayarak ve kiri temizleyerek aracınızı en iyi durumda tutmanıza yardımcı olabilir.

Model Numarası Araba Çizik Nano Kaplama Sisi
Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi 500ML
Özel Özellikler Nano Onarım Cilası Sisi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız