İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Anti-Yağmur Araba Camı için otomobil camı Yağmur Geçirmez Ajan 120ML oto camı Yağmur Ajan Pencereler için Ön Camlar Aynalar duş kapısı

₺107.06 ₺74.84
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2. Sıvıyı çalkalayın ve camın üzerine püskürtün.

Tanım:

Adı: Araba Cam Yağmur Geçirmez Sprey

Notlar:

3、Net sürüş görüşü: Araba camı Yağmur geçirmez sprey, camı temizlemenize gerek kalmamasına izin verir, net görüş için görünmez bir film oluşturur ve suyun ön camı ve aynaları ıslatmasını önler.

1. Camı temizleyin ve kurumasını bekleyin.

4、Hızlı ve Basit: Ön cam Yağmur Spreyi, ön camlardan, pencerelerden ve aynalardan kir, yağ ve parmak izlerini çıkarmak kolaydır, kullanımdan sonra 60 günlük kalıcı bir etkiye sahiptir, parlatmadan istenen alanlara püskürtülerek kullanımı kolaydır.

Kapasite: 120 ml

1、Yağmur Geçirmez ve Kir Geçirmez: Cam Yağmur geçirmez Ajan, kaplamadan sonra lotus yaprağı etkisine sahiptir, toz, çamur ve yağmurun ön cama yapışmasını önler, ön camın kendi kendini temizlemesini ve hidrofobikliğini iyileştirir.

Paket Listesi:

Raf ömrü: 3 yıl

4. Camın kurumasını bekleyin.

5、Çok Amaçlı Sprey: Otomotiv Yağmur geçirmez Ajan, banyo camına, makyaj aynalarına ve cam kapılara boyanmış banyo aynaları, gözlükler, yüzme gözlükleri vb.İçin de kullanılan araba camları ve aynaları için uygundur.

Mermi Noktaları:

Kaplamadan sonra, ön camın kendi kendini temizlemesini ve hidrofobikliğini artıran bir lotus yaprağı etkisine sahiptir.

Cam Yağmur Geçirmez Ajan *1

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

2、Otomatik Film Oluşumu: Yağmur Önleyici Ajan, gece ve yağışlı havalarda görünürlüğü iyileştirir, sürücünün sürüş güvenliğini sağlar, cam yüzeylerde otomatik ve hızlı bir şekilde su engelleyici bir film oluşturur.

3. Sıvıyı bir havluyla eşit şekilde silin.

Ön cam Yağmur Spreyi, suyun aracın ön camını ve dikiz aynasını ıslatmasını önlemek için görünmez bir su engelleyici film oluşturabilir ve net bir sürüş görüşüne sahip olmanızı sağlar.

Talimatlar:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Belirleme:

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız