İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba hava kompresörü 120W Şarj Edilebilir Kablosuz Şişme Pompa Taşınabilir hava pompası Araba Lastiği Şişirme Dijital Araba Bisiklet Topları

₺302.08 ₺298.99
( 1 Müşteri yorumları )
Renk:

Paket: 1 * hava pompası.

Şartname: Voltaj: 7.4 V / DC 12 V Pil kapasitesi: 2000 mah Fonksiyon: enflasyon / aydınlatma / otomatik şarj ve durdurma Güç: 120 W Boyutu: 132 * 53 * 203mm (trakea olmadan) Tipi: kablolu pointer, kablolu dijital, kablosuz dijital (isteğe bağlı)

Not: Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hataya izin verin.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Özellikler: 1.Uzun pil ömrü: Bu hava pompası yeterli güç rezervine sahiptir ve tek bir şarjla uzun pil ömrüne sahiptir. 2.Yüksek kaliteli pil: Ürün, hızlı şarj ve uzun pil ömrü olan yüksek yoğunluklu lityum elektronik pili benimser. 3.Hızlı ısı dağılımı: Ürün, kullanım sırasında vücut ısısını azaltan ve aynı zamanda gürültüyü azaltan, sabit ve hızlı ısı dağılımına sahip metal bir silindir kullanır. 4.LED ışık tasarımı: Ürün, geceleri LED ışığı şarj etmek için uygun olan LED ışık ile birlikte gelir.

Öğe Türü Pompalar
Araba için şişme Pompa şişme pompa elektrik
elektrikli pompa şişme bir balon elektrikli pompa şişme bir balon
şişme pompa hava şişme pompa chuck
Kaynak Anakara Çin
şişme pompa Eki şişme pompa adaptörü
Marka Adı cuma
şişme pompa kürek çok hafif şişme pompa
Model Adı Yeni
şişme balon pompası Şişme Pompa Konektörü

1 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-04-02

Güzel ve güçlü pompa

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız