İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Otomatik Detaylandırma Fırça Seti 22 adet Araba Detaylandırma Temizleme Fırçaları Matkap Fırça Seti Araba Detaylandırma Temizleme fırça kiti Araba Detaylandırma

₺7 645.83 ₺3 822.82
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Arabalar, kamyonlar, motosikletler, bisikletler, karavanlar, tekneler, tekerlekler, lastikler, jantlar, konuşmacılar, ızgaralar, motor bölmeleri, egzoz uçları, tamponlar, iç, şasi, havalandırma delikleri vb.

3.Kapsamlı Temizlik: Temizleme Fırçaları Araba Detaylandırma Fırçasının fırça kafaları farklı boyutlarda gelir ve kapsamlı bir temizlik için ulaşılması zor veya daha geniş alanları kolayca temizlemenizi sağlar.

Belirleme:

Boyutu: resme bakın

22 adet/takım* Araba Detaylandırma Fırça Seti

Uygulanabilir olun:

Araba Detaylandırma Fırçaları Seti Temizleme Fırçası Seti, ulaşılması zor alanlara uzanır ve ihtiyacınız olabilecek herhangi bir temizlik ihtiyacı için panolar, silecekler, havalandırma delikleri, gözlükler, koltuklar ve daha fazlası gibi dar noktaları kolayca temizlemenizi sağlar.

Ambalaj Listesi:

Not:

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güçlü fırçalar: Araba detaylandırma fırçası seti matkap fırçası çok fazla zaman ve çaba gerektirmez.Araba Temizleme Fırçası Seti Otomatik Detaylandırma Fırçaları ölü noktaları, pislikleri, lekeleri, su lekelerini etkili bir şekilde temizler.

4.Güvenilir ve Dayanıklı: Araba Temizleme Fırçası Seti Otomatik Detaylandırma Fırçaları, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve dayanacak şekilde üretilmiştir.Araba Detaylandırma Fırçaları Seti Temizleme Araçları, ev temizliği için kullanışlı küçük bir yardımcı olan kompakt, temizlenmesi kolay ve korozyona dayanıklı kıllardır.

Malzeme: plastik, naylon

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Tanım:

2.No Çizikler: Araba Temizleme Fırçası seti otomatik detaylandırma fırçaları ile daha akıllı, daha kolay ve daha hızlı temizleyin.Araba Detaylandırma Fırçası Seti Matkap Fırçası Değişen boyut ve sertlikteki fırçalar herhangi bir yüzeye zarar vermez (akülü matkaplar hariç).

Adı: Araba Detaylandırma Fırça Seti / Araba Temizleme Fırçası Seti

Matkap fırça arayüzü: 1/4

Resimdeki boyut manuel ölçümdür, küçük bir hata olacaktır, lütfen gerçek ürüne bakın.

5.Çeşitli Kullanımlar: Araba Temizleme Fırçası Detaylandırma Fırçası Seti çok yönlüdür ve ızgaraları, motor bölmelerini, egzoz uçlarını, tamponları, iç mekanı, şasiyi , Havalandırma delikleri için harika bir aleti ve daha fazlasını temizlemek için herhangi bir araba fanı, kamyon meraklısı veya klasik araba fanı içindir.

Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi plastikler, Naylon

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız