İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

500ml Araba Kaplama Spreyi Oto Boya Bakım Kaplama Maddesi araçlar Nano Kaplama Sıvı Kaplama araba boyası koruma Aksesuarları

₺345.09 ₺172.45
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5. Hidrofobik Koruma: Hidrofobik bir etki oluşturarak, bu araba kaplama spreyi, su damlasının iz bırakmadan kaymasını sağlar, araba boyanızı nemli tutar ve shiny.It ayrıca asit yağmuru ve su hasarının araba boyasını aşındırmasını önler.

Veya

2. Yüksek Sıcaklık Dayanımı: Küçük moleküler yoğun bir yapıya sahip olan bu araba kaplama spreyi, yüksek sıcaklıkta ızgaraya dayanabilir ve boya yüzeyinin ömrünü etkili bir şekilde uzatarak yüksek sıcaklığın boya yüzeyine verdiği zararı azaltabilir.

Araba kaplama spreyi*1 adet + havlu * 1 adet + Yenileme Maddesi*1 adet

Açıklama: Otomobiller için Sprey Kaplama Maddesi, aracınızın sadece 3 dakika içinde yeni gibi parlamasını sağlayan devrim niteliğinde bir üründür. minutes.It boya yüzeyine yüksek sıcaklık hasarını azaltabilir ve araba boyanızın korumasını iki katına çıkarabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

3. Ürün boyutu: tek şişe: yaklaşık 6*6*20.5 CM (2.36*2.36*8.07 inç)

3. Çift Kaplama tabakası: Bu araba kaplama spreyi, araba boyanızda çizilmelere ve çizilmelere karşı koruyan çift katmanlı bir koruma oluşturur. oxidation.It ayrıca boya yüzeyinin sertliğini ve aşınma direncini artırarak aracınızın parlak ve yeni görünmesini sağlar.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Ambalaj Listesi: Araba kaplama spreyi*1 adet

Veya

4. Kullanımı Kolay: Araba kaplama spreyimizle geleneksel hantal adımlara ve bekleme sürelerine veda edebilirsiniz.Spreyimiz aracınızı sadece 3 dakikada kaplayarak parlak ve koruyucu bir tabaka oluşturabilir.Hızlı ve kolay kaplama spreyimiz ile araç bakımının keyfini kolayca çıkarabilirsiniz.

1. Çok yönlü Kullanım: Bu ürünle aracınızın yeni gibi parlamasını sağlayabilirsiniz. minutes.It herhangi bir araba renginde çalışır ve uzun süre dayanan parlak bir yüzey verir weeks.No çizikler, lekeler veya solma konusunda endişelenmenize gerek var.Sadece püskürtün ve silin ve parlak arabanızın tadını çıkarın.

2. Ürün ağırlığı: tek şişe: yaklaşık 530g

Not:

Araba kaplama spreyi*1 adet + havlu*1 adet

Mermi Noktaları:

Şartname: 1. Ürün malzemesi: sıvı

Öğe Türü Boya Koruyucu Folyo
Model Adı Araba Kaplama Spreyi
Ürün Ağırlığı 530g
Kaynak Anakara Çin
Ürün Uzunluğu 2.3622inches
Ürün Yüksekliği 8.26772inches
Malzeme Türü Sıvı
Ürün Çapı 0.00inch
Marka Adı vvcesidot'un
Ürün Genişliği 2.3622inches

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız