İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Hızlı Araba kaplama Spreyi 120ml Otomatik Kalkan Kaplama Boya Tamir Nano Sprey Anti Kirlenme Araba Kaplama Seramik Nano Sprey Nano Sis

₺248.84 ₺124.42
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2.Araba boyanızı uzatın ve koruyun: Bu hızlı araba kaplama spreyi, araba boyanızı daha sert ve parlak hale getirebilir, bu da yüksek aşınma direnci ve çizilme direnci sağlar.Bu, araba boyanızın daha uzun süre iyi görünmesini sağlayabileceğiniz ve bu sprey ile ömrünü uzatabileceğiniz anlamına gelir.

4.Geniş kullanım alanları: Bu spreyi jant, abajur, metal veya maun gibi herhangi bir boya yüzeyinde kullanabilirsiniz ve bunları hızlı ve güvenilir bir şekilde koruyacak ve geliştirecektir.

1.Temiz araba: Bu hızlı araba kaplama spreyi, süperhidrofobik üretmek için gelişmiş nanoteknoloji kullanır coating.It toz ve kirin aracınızın yüzeyine yapışmasını önler, böylece kolayca temizleyebilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

3.Dayanıklılığı artırın: Araba boyanızın solmasını ve yaşlanmasını önleyerek, Hızlı Araba Kaplama spreyi durability.It güçlü bir anti-UV işlevi sağlar ve asit yağmuru ve endüstriyel gibi çevre kirliliğine dayanabilir dust.It ayrıca güneş ışığını etkili bir şekilde engeller ve aracınızın daha uzun süre dayanmasını ve daha iyi görünmesini sağlar.

5.Kokusuz Malzemeler: Hızlı araba kaplama spreyimizin zararlı maddeleri ve kokusu yoktur.Bu, çevre ve aracınız için güvenli hale getirir.Herhangi bir endişe olmadan kullanabilirsiniz.

Ürün kapasitesi: 120 ml

1 * hızlı kaplama spreyi

Hızlı Araba Kaplama Spreyi, araba boyasının ömrünü uzatabilen ve asit yağmuru ve endüstriyel gibi çevre kirliliğine direnebilen süperhidrofobik bir kaplamadır dust.It abajurlarda daha parlak parlamaları için de kullanılabilir.Yüksek kaliteli malzemelerle üretilen bu spreyin uygulanması kolaydır ve kuruması hızlıdır.Bugün deneyin ve farkı görün.

Liste:

Özel Özellikler Araba Dış Restoratörü, Kirlenme Önleyici Araba Kaplama Seramik Nano Sprey
Model Numarası Araba Kaplama Maddesi
Ürün Hacmi 120ml
Ürün Ağırlığı 100, 120g
Harici Test Sertifikası ce
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız