İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

3 Adet / takım Kablosuz Araba Parlatıcı Tampon Elektrikli parlatma makinesi Pedleri Ağda Kiti Temiz Ped Sihirli Yama Araba Detaylandırma Parlatma

₺1 802.81 ₺1 243.99
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Paket içeriği:

Cilalı koni, dar, ulaşılması zor yerlere girmek için mükemmeldir areas.It size daha kısa sürede derin, ayna benzeri bir parlaklık verir.

Parlatma Yün Pedi: Balmumu çıkarırken ve parlatırken, önce sünger diski eşit şekilde cilalamak için kullanın, ardından araba balmumunu kurutun ve son olarak S şeklindeki sırayla cilalamak için parlatma diskini kullanın.

Sünger parlatma kiti.Bükülebilir, yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.Kaba ve küçük alanların parlatılması için uygundur, dar veya ince yerlerde kullanılabilir

1X Düz Köpük Ped

1X Waffle Köpük Parlatma Pedi

Boyutu:125mm / 4.92 inç

Tanım:

Hız istikrarlı ve yüksek verimliliktir.Aşınmaya dayanıklı ve anti-atma, uzun kullanım süresi, süngeri hızlı bir şekilde değiştirebilir.

Yumuşak ve narin, boyanmayacak ve kolayca deforme olmayacaktır.

Waffle Köpüğü Parlatma Pedi: Bu tava sırı kapatmak için kullanılır.Önce bir dalga plakası ile cilalayın ve mumu noktalara uygulayın.

Renk: Siyah, Beyaz

Düz Köpük Ped: esas olarak makine ağda için kullanılır.Dalga diskini kullandıktan sonra, balmumu eşit şekilde yayılana kadar cilalamaya devam etmek için düz diski kullanın.

Malzeme: Sünger

Belirleme:

1X Parlatma Yün Ped

Farklı renkli süngerler farklı yumuşaklığa sahiptir, süngeri kolayca değiştirebilir ve kullandıktan sonra temiz suyla yıkanabilir ve doğal olarak kurutulabilir.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız