İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba far tamir sıvısı 150ml kafa ışık lensi Geri Yükleme ve temizlik mendilleri farlar için araba ışık temizleyici Arabalar Kamyonlar İçin

₺255.97 ₺127.89
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Brüt ağırlık: 160g

4.Güvenlik Güvencesi: Hasarlı araba farlarıyla güvenliğinizi riske atmayın.Araba far tamir sıvımız, farlarınızın netliğini ve parlaklığını geri kazandırarak gece veya kötü hava koşullarında sürüşlerde daha iyi görünürlük ve güvenlik sağlar.

Özellikleri:

Boyut: 3.8 * 14.5 cm

Malzemeler: nano-titanyum oksit, silikon yağı, sıvı parafin, reçine, özü

Kapasite: 150 ml

1.Güvenli Malzeme, Daha Uzun Ömürlü: Üstün malzemelerle üretilen araç far tamir sıvımız olağanüstü netlik ve uzun ömür sağlar.Güvenli bileşenler UV ışınlarına, yağmura ve toza karşı etkili koruma sağlayarak farlarınızın daha uzun süre dayanmasını sağlar.

Bu güvenli ve kullanımı kolay araba far tamir sıvısı, aracınızın servis ömrünü uzatacaktır lights.No profesyonel operasyon becerileri gereklidir.Hasarlı ışıklarla sürüş güvenliğinden ödün vermeyin.Güvenilir ürünümüzle küçük çizikleri ve küçük çatlakları doldurun.

2.Sorunsuz Far Restorasyonu: Bu kullanımı kolay tamir sıvısı ile farlarınızın yeni gibi parlamasını sağlayın.Sararmış kısma püskürtün, birkaç dakika bekleyin ve işiniz bitti!

5.Araç Aydınlatması: Araç far tamir sıvımızla önünüzdeki yolu aydınlatın!Sürüş sırasında net bir görüş sağlamak için küçük çizikleri, küçük çatlakları, delikleri veya aşınmış parçaları verimli bir şekilde onarın.

3.Geliştirilmiş dayanıklılık: Çizikleri ve armut izlerini sabitleyerek, araba far tamir sıvımız daha fazla hasarı önlemeye ve farlarınızın servis ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

Araba Far Tamir Sıvısı*1 şişe

Adı: far tamir sıvısı

Ürün Listesi:

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün Ağırlığı 160g
Özel Özellikler farlar için 150ml kafa ışık lensi geri yükleme ve Temizleme Mendilleri
Kaynak Anakara Çin
Model Adı Araba Far Tamir Sıvısı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız