İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba boyası Restoratör Boya Düzeltme Kiti araba boyası Balmumu Uzun Ömürlü Profesyonel Kaplama Araç Bakım Seti Maksimum Parlaklık ve Parlaklık

₺324.64 ₺249.99
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Kristal Kahverengi Balmumu*1

3.Parlak ve Işıltılı Parlaklık: Bu araba detaylandırma kitindeki balmumu, boyanızda parlak bir yüzey oluşturur surface.It aracınızın daha çekici ve zarif görünmesini sağlar.Boya yüzeyi ışığı ve çevreyi yansıtarak ayna benzeri bir etki yaratır.

Belirleme:

Ana Fonksiyonlar: Toplam hidrofobiklik, anti-UV, yaşlanma karşıtı, uzun ömürlü koruma.

Özel temizleme süngeri *1

Ambalaj Listesi:

Aracınızın daha zarif ve zarif görünmesini sağlamak ister misiniz?Üst düzey karnaubamızı deneyin wax.It boyanızın rengini ve parlaklığını arttırır ve aracınızın yüksek dereceli mizacını gösterir.Ayrıca aracınızı yağmurdan, sıcaktan ve çiziklerden korur.Çok geç olmadan ağda yapın ve siyah arabamızın avantajlarından yararlanın wax.It uygulaması kolay, yüksek sıcaklığa dayanıklı, sertleşmeye ve aşınmaya dayanıklıdır ve yağmur suyunun hızla kaymasını sağlar.

Özel temizlik havlusu*1

Not:

Daha fazla ürün detayına bakın

1.High-End Karnauba Mumu: Karnauba mumu bakımından zengin gıda sınıfı doğal balmumu içeren araç detaylandırma kitimizle profesyonel bir parlaklık elde edin.Bu sert doku balmumu kalıcı koruma sağlar ve aracınızın güzelliğini artırır.

4.Çizikleri ve Hasarı Azaltır: Aracınızın boyasının solmasını ve çatlamasını önlemek istiyorsanız, bu araba detaylandırma kiti you.It zararlı güneş ışınlarını engelleyen özel bir UV koruma formülüne sahiptir.Balmumu ayrıca aracınızın çarpıcı görünmesini sağlayan bir parlaklık ve pürüzsüzlük katmanı ekler.Su boncuklanır ve kolayca yuvarlanır, arabanızı lekesiz tutar.

Net İçeriği: yaklaşık 200g

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Tanım:

2.Boyayı Yaşlandırmayı Reddediyor: Arabanızı araba detaylandırma kitimizle cilalamak, orijinal görünümünü korumanın en iyi yoludur.Balmumu, zararlı UV ışınlarının, kirin ve suyun boyaya ulaşmasını engelleyen bir bariyer oluşturur.Bu, boyanın yaşlanmasını ve parlaklığını kaybetmesini önler.

Adı: araba parlatma kiti

Kullanım Yeri: Sadece araba boyası malzemelerinin yüzeyinde, lütfen araba boyası olmayan malzemelerin yüzeyinde kullanmayın.

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

5.Oksidatif Renk Değişikliği: Bu araba detaylandırma kiti, aracınızın rengini canlandırmanızı sağlar. paint.It kusurları gideren bir cila ve pürüzsüz ve parlak bir yüzey veren bir balmumu içerir.Su hızla damlar, arabanızı temiz bırakır ve .

Ürün Ağırlığı 400g
Ürün Hacmi Kristal Balmumu
Kaynak Anakara Çin
Özel Özellikler Otomobil Kristal Balmumu Sprey Nano Hidrofobik Sıvı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız