İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Erkekler Büyük Boy Kış Açık Polar Polar Ceket Çok cep Tam Zip Askeri Taktik Sıcak Yürüyüş Kayak Kamp Yumuşak Polar Ceket

₺6 082.99 ₺2 980.63
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

NİHAİ KONFOR: Stand yaka tarzı tasarım ve tam fermuarlı kapatma ile,bu hafif yumuşak polar ceket ile tam bir hareket yelpazesini koruyacaksınız.

KLASİK uyum: Modern bir klasik uyum ve yumuşak, hafif bir his ve iki fermuarlı el cebi, bu polar ceketi rahat açık hava etkinliği için bir elyaf haline getirir.

YUMUŞAK kumaş: Bu polar polar ceket, mükemmel miktarda Konfor için ultra yumuşak %100 polyester mikrofleeceden üretilmiştir.

Makine Yıkama

ÇOK YÖNLÜLÜK: Yumuşak ve sıcak, mikrofleece malzemesi çeşitli durumlar için mükemmel dış veya ekstra orta katman sıcaklığıdır,günlük gündelik giyim ve açık hava sporları için mükemmel katmandır.

DAYANIKLILIK: kuclut'un detaylara gösterdiği dikkat, giysilerimizi birbirinden ayıran şeydir.Sadece en kaliteli malzemeleri, uzman dikişi ve işçiliği belirtmek.Bu, gelecek mevsimler için keyif alacağınız uzun ömürlü bir giysidir.

100% Polyester

Fermuar kapatma

Erkekler Büyük Boy Kış Açık Polar Polar Ceket Çok cep Tam Zip Askeri Taktik Sıcak Yürüyüş Kayak Kamp Yumuşak Polar Ceket

İthal

Dış Mekan Ceket Tipi Polar
Astar Malzemesi Polyester
Kaynak Anakara Çin
Dış giyim Tipi Ceketler
Malzeme Teknolojisi DRYTEC'İN
Malzeme Polyester
Ağırlık 250
Özellik Rüzgar geçirmez, Termal, Terlemeyi önleyici
Uygun Normalden daha küçük uyuyor. Lütfen bu mağazanın boyut bilgilerini kontrol edin
Marka Adı KUCLUT
CN Fujian
Cinsiyet ERKEKLER
Spor Türü Kamp ve Doğa Yürüyüşü

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız