İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ayak Tef Metal Jingle Bell Taşınabilir Perküsyon Enstrüman Kutusu Davul Arkadaşı Müzikal Oyuncaklar Çift sıralı Çan

₺189.62 ₺128.85
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Tanım

7. Teslim Süresi:

Bluegold.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Çift sıralı ayak çanları, yüksek kaliteli metal çan zilleri, yarı dairesel tasarım, yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmış çerçeve, hafif, dayanıklı ve güzel, esas olarak kutu davulları, kahong davulları, Afrika davulları ve diğer perküsyonlarla kullanılır.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Renk: Siyah

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

Öğe türü: Orff Müzik Aletleri

Herhangi bir yardıma veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana bir mesaj bırakın.Size yardımcı olmak ve size en iyi çözümü sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Malzeme: ABS + Metal

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ

6. Siparişinizi ödeme tarihinden itibaren 30 gün sonra almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Geri bildirim

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Ambalaj boyutu:12 * 8 * 5 cm

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Bluegold.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

Sevkiyat

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Ayak Tef Metal Jingle Bell Taşınabilir Perküsyon Enstrüman Kutusu Davul Arkadaşı Müzikal Oyuncaklar Çift sıralı Çan Ziller

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-2cm.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Garanti

İade ve geri ödeme

SÜRESİ DOLMUŞ GARANTİ.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Uygulama Davul Aksesuarları
Tip Orff Müzik Aletleri
Kaynak Anakara Çin
Kategori Vurmalı Çalgı
Kalıp OF0034'NIN SOHBETİ
Malzeme ABS + Metal

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız