İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Profesyonel dalış maskesi seti Anti Sis dalış gözlüğü Şnorkel Gözlük Tüp Ayarlanabilir Kayış Kadın Erkek Yüzme Maskesi Gözlük

₺607.24 ₺333.90
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün kategorileri: yüzgeçler, şnorkeller, solunum maskeleri, gözlükler, dalış çantaları, dalış kıyafetleri, dalış ekipmanları, el ağları / eldivenler

Profesyonel sınıf malzemeler: Maske ve şnorkel en kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Silikon maske ve ağızlık maksimum konfor ve uzun ömürlü performans sağlar.

1.TEK BEDEN herkese uyar: Yetişkinler ve gençler için bu şnorkel seti, tamamen ayarlanabilir kafa kayışları ve hemen hemen her yüz şekline uyacak şekilde kalıplanan yüksek kaliteli bir silikon yüz eteği ile birlikte gelir.Nervürlü tasarım ekstra destek sağlar ve su geçirmez bir sızdırmazlık sağlar.

Paket içeriği:

Herkes için uygun: Bu yetişkin şnorkel kıyafeti, hemen hemen her yüz şekline uyacak şekilde şekillendirilebilen tamamen ayarlanabilir bir kafa bandı ve yüksek kaliteli silikon yüz eteği ile donatılmıştır.Nervürlü tasarım ek destek sağlar ve su geçirmez bir sızdırmazlık sağlar.

Renk: metalik mavi, metalik kırmızı, metalik gümüş, metalik yeşil, pembe şeffaf tutkal, turuncu, açık sarı, pembe baise tutkal, kraliyet mavi fin takım elbise

Buğu önleyici kaplamalı temperli cam: maksimum su altı görünürlüğünün keyfini çıkarın.Gelişmiş lens şekli tasarımı ve buğu önleyici temperli cam, özellikle yeni başlayanlar için kristal berraklığında bir sualtı deneyimine sahip olacağınız anlamına gelir.Tek parça cam tasarımı, su altında daha iyi ve daha geniş bir görünüm sağlar.

2.TEMPERLİ CAM: Maksimum su altı görünürlüğünün keyfini çıkarın.Gelişmiş lens şekli tasarımı ve temperli cam, özellikle yeni başlayanlar için kristal berraklığında bir su altı deneyimine sahip olacağınız anlamına gelir.Tek parça cam tasarımı, su altında daha iyi ve daha geniş görüş sağlar.

Tanım:

3.PROFESYONEL sınıf MALZEMELER: Şnorkel seti, üst sınıf malzemeler kullanılarak üretilmiştir.Silikon etek ve ağız parçası maksimum konfor ve uzun ömürlü performans sağlar.

Tahliye vanası sıçrama korumalı TAM kuru ŞNORKEL: Gelişmiş sıçrama önleyici sistem, suyun şnorkele girmesini önler ve tahliye vanası, suyu şnorkelden kolayca temizlemenizi ve boşaltmanızı sağlar.

Özellikler:

Yıkama valfi sıçrama korumalı tam kuru solunum tüpü: Gelişmiş sıçramaya dayanıklı sistem, suyun solunum tüpüne girmesini önleyebilir ve yıkama valfi, solunum tüpündeki suyu kolayca çıkarabilir ve boşaltabilir.

Profesyonel dalış maskesi seti Anti Sis dalış gözlüğü Şnorkel Gözlük Tüp Ayarlanabilir Kayış Kadın Erkek Yüzme Maskesi Gözlük

Belirleme

Şnorkel ekipmanlarımız ve tüplü ekipmanlarımız tamamen test edilmiştir ve her bir ürünün yanındayız.

1 * Dalış gözlük tüp

Özellikler

Malzeme: Silikon Temperli Cam

Şnorkel ekipmanlarımız ve dalış ekipmanlarımız kapsamlı bir şekilde test edilmiştir ve her ürünü destekliyoruz.Müşteriler bizim önceliğimizdir ve arızalı ürünleri değiştirmekten memnuniyet duyarız.

Ürün No. Model numarası.: MS1385S53

Özellikler:

Destek Hizmeti 1 Damla nakliye kabul/Toptan / Perakende
Renk 10 Renk
Hızlı Teslimat Siparişleri 24-48 saat içinde gönderin
Nakliye Hizmeti 2 Ücretsiz Kargo ve Hızlı Kargo ile
Destek Dropship/Toptan Satış
Stokta var Yeterli
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız