İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Balmumu Cila Spreyleri Çizilmez Cila Sisi Araba Refurbisher gövde onarımı Nano Tamir Spreyleri Hızlı Kaplama Nano Tamir Spreyleri

₺318.66 ₺222.99
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Boyutu: yaklaşık 6.7x6.7x19 cm/2. 63x2.637. 48 inç

Daha fazla ürün detayına bakın

Malzeme: nano polimer malzeme

3.Büyük Kapasite: Bir şişede 500 ml araba koruma kaplama sisi ile arabanızı birden çok kez cilalayabilir ve araç bakımından tasarruf edebilirsiniz.Sisin uygulanması kolaydır ve aracınızın yüzeyinde parlak ve dayanıklı bir yüzey bırakır.

Ambalaj Listesi:

Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe renk farkı olduğunu kabul edin.

Ağırlık: yaklaşık 573g

5.İdeal Hediye: Bu kaplama sisi, arabasını önemseyen herkes için mükemmel bir hediyedir.Doğum günü veya yeni eve taşınma kutlamaları için düşünceli ve pratik bir hediye.

Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

2.Uygulaması Kolay: Sisi arabanıza hafifçe püskürtün ve vücut parlaklığını artıran ve kir ve hasardan koruyan dayanıklı bir nano kaplama oluşturmak için hızlı bir şekilde silin.

İçerik: yaklaşık 500 ml

Adı: Otomotiv kaplama Spreyi

Not:

4.Solma Önleme: Bu araba koruma kaplama sisi, aracınızın güzelliği için bir zorunluluktur ve longevity.It aracınızı UV ışınlarının solmaya ve renk bozulmasına neden olabilecek zararlı etkilerinden korur.

1.Emin olun Malzeme: Bu araba koruma kaplama sisi, arabanızda güvenli ve dayanıklı bir tabaka oluşturmak için nano polimerik malzeme kullanır surface.It aracınızı pürüzsüz ve parlak hale getirir ve çizilmelere, lekelere ve UV ışınlarına karşı korur.

Kir ve tozu dakikalar içinde temizleyen bu dayanıklı sis ile aracınızı parlak ve temiz tutun.Aylarca süren büyük bir şişe.Araba severler için harika bir eve taşınma hediyesi.

1 * Otomotiv Kaplama Spreyi

Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi 500ML

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız