İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Çizik Onarım Kalem Yapıştırıcı Tutkal Kırık Cam Tamir boya kalemi Sökücü Sıvı Aplikatör Otomobil Boya Bakım Aksesuarı

₺372.29 ₺186.14
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Özellikler:

Kullanım adımları:

Ambalaj Listesi:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

1. Rengi kontrol etmek için rengi bir test kağıdına uygulayın (çok önemli) ve renk arabaya benzediğinde devam edin.

Farkına varmak:

Bu ürün Tesla Model 3 XYS için özel olarak tasarlanmıştır, renk vücuda mükemmel uyum sağlar, bu nedenle renk konusunda endişelenmenize gerek yoktur difference.It küçük çizikleri etkili bir şekilde kaldırabilir, araç gövdesinin parlaklığını geri yükleyebilir ve aracınızın yepyeni görünmesini sağlayabilir.Bu ürün iki onarım yöntemi sağlar, biri 2 cm'yi geçmeyen küçük çizikler için uygun olan tek bir boya kalemidir; diğeri, büyük ölçekli onarımlar için uygun olan bir boya dokunmatik kalem + çizik balmumudur.sızdıran astar.Kullanımı basit, sadece çizik alanı temizleyin, kalemi sallayın, boya sıvısını uygulayın ve kurumasını bekleyin.

Tanım:

3. İşlem tamamen kaplanmamışsa, ilk kat boyanın yaklaşık 3 saat kurumasını bekleyin, ardından kusur tamamen kaplanana kadar ikinci katı uygulayın ve tüm boyanın kusur üzerinde olmasını bekleyin.Ürün etkinliğini sağlamak için güneşli günlerde kullanın.

çizilmez araba kalemi*1

Kapasite : 12 ml / 0.4 oz

2. Dokunmadan önce, çizik balmumu ve boya kalemi kullanmadan önce çizik alanı temizleyin.Aracın yüzeyini kazıyıcı balmumu (varsa) ile birkaç kez silin.Kalemi 10 saniye çalkaladıktan sonra, sorunlu noktayı fırçalamak için tablet sıvısına batırılmış fırçayı veya ucu kullanın.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Kaynak Anakara Çin
Tip Kalem

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız