İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Vücut Doldurma Karıştırma Kurulu Araba Macun Serpme Reçine Kalafat Sökücü Aracı Kullanımlık Mastik Kalafat Araçları Araba Vücut Bakımı İçin

₺122.10 ₺81.79
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün Boyutu:

Daha fazla ürün detayına bakın

Piyasa ortamında bulunan en yaygın boyutlardır.Vücut dolgu maddeleri, macunlar, sırlar ve hatta fiberglas dolgu maddeleri ile kullanılabilirler.Gövde dolgu aplikatörü, çeşitli uygulama ihtiyaçlarınız için yeterlidir.

3.Daha Düzgün Derzler: Otomatik Gövde Dolgu Panosu, derzleri hassas ve pürüzsüz bir şekilde işler ve doldurur, karo derzlerinizi daha düzgün hale getirir ve evinizin zeminlerinin estetiğini etkili bir şekilde iyileştirir.

Küçük boy uzunluk 33 cm/13in * genişlik 10 cm / 3.9 in * kalınlık 1mm / 0.04 in

Ambalaj Listesi:

Özellikler:

5.Güçlü Uygulanabilirlik: Vücut Macunu Serpme Makinesi, banyo, mutfak, oturma odası, balkon, sundurma, yer karoları, duvarlar ve otel lobisindeki çatlakları güzelleştirmek için bir araçtır.

1 * Otomatik Vücut Dolgu Kurulu

2.Pürüzsüz Boya Tabakası: Gövde Dolgusu Karıştırma Tahtası, aracınızın boya problemlerini kırmasını önler, kenarları düzgün bir şekilde keser ve eşit şekilde yayılır, pürüzsüz ve düz bir boya tabakası oluşturur.

Ürün malzemesi: reçine

Esnek kenar tasarımı, bu gövde kaldırıcının esnek kenar tasarımı, vücudun çoğu yerinde onarım çalışmaları için uygundur.Esnek kenarlar, uygulamayı, lekelenmeyi ve şekillendirmeyi hızlı ve kolay hale getirir.

Büyük boy uzunluk 48 cm / 18.9 in * genişlik 13.5 cm / 5.3 in * kalınlık 2mm / 0.08 in

4.Dikişi kolay: Dolgu Serpme Aletinin dikişi kolaydır ve yapısı, doldurma ve dikme için farklı alanlarınızı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.Organize edilmesi kolay, sadece nemli bir bezle temizleyin.

1.Yeniden Kullanılabilir Malzeme: Gövde Dolgu Serpme Makinesinin kırılması kolay değildir, dayanıklıdır ve tekrar kullanılabilir.Esnek reçine malzemeden yapılmış, zaman testine dayanacak ve uzun süre dayanacaktır.

Tanım:

Orta boy uzunluk 40 cm / 15.7 in * genişlik 11.5 cm / 4.5 in * kalınlık 1.5 mm / 0.06 in

Kaynak Anakara Çin
Ürün Yüksekliği 0.00inch
Ürün Genişliği 0.00inch
Ürün Çapı 0.00inch
Ürün Uzunluğu 0.00inch
Marka Adı Julam'ın
Ürün Ağırlığı 0.00g

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız