İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Süper Parlak 90000 Lümen şarj edilebilir kafa lambası El Feneri, IPX5 Su Geçirmez USB Lamba ile 90°Ayarlanabilir 4 Modları Kamp için, Run

₺10 729.86
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için 4 kısılabilir aydınlatma modu.Aydınlatma modları arasında geçiş yapmak için düğmeye hafifçe basın (Yüksek, Orta, Düşük, Flaş).

Ayarlanabilir ve Rahat

XHP70. 2 LED Çip

IPX5 Su Geçirmez

Güç Göstergesi

Şarj edilmesi kolay-USB Girişi

Elastik ve ayarlanabilir kafa bantları konfor ve rahatlık sağlar, bu farklı çevre için led far.

Hala güç eksikliği, su geçirmez değil, yeterince parlak değil vb. Konusunda endişeli misiniz?

Süper Parlak Far

USB Şarj Edilebilir Far USB Kablosuyla şarj edilir, güç bankası, araç şarj cihazı, bilgisayar vb.Gibi herhangi bir usb bağlantı noktası üzerinden doğrudan şarj edebilirsiniz.

LED far-Akkor lambadan 20 kat daha parlak, 90000 lümene kadar maksimum çıkış için gelişmiş XHP70.2 LED çipinde.

Far, açık hava sporları kaşifleri için özel olarak tasarlanmıştır, süper su geçirmez, düşmeyi önleyici , güç ömrüne ve işlevlerine sahiptir ve profesyonel olarak test edilmiştir, şiddetli yağmur, kar vb.Gibi aşırı hava koşullarından endişe edemezsiniz., açık hava macerasına cesaret edebilirsin!

【USB Şarj ve Rahat】 Parlak far, USB şarjı ve devre koruması için özel olarak tasarlanmıştır, böylece açık havada olduğunuzda herhangi bir USB bağlantı noktasında şarj edebilirsiniz.Far üzerindeki ayarlanabilir elastik kayış , farınızı sıkıca tutmak için tatmin edici boyut ayarlamaları yapmanızı sağlar ve çıkarılabilir ve yıkanabilir, yetişkinlere ve çocuklara rahatça sığar, bu da onu koşucular ve açık hava maceracıları için ideal far aksesuarı yapar.

HSTD-300

Uyarı ışığı

【IPX5 Su Geçirmez ve Süper 】 Far el feneri IPX5 su geçirmezdir ve yıldırım, şiddetli yağmur, kar ve yüksek sıcaklıklar gibi zorlu ortamlara dayanabilen, açık hava gece yürüyüşü, koşu, bisiklet, yürüyüş, kamp, tırmanma, dalış, balık tutma için son derece uygun, son derece suya ve düşmeye karşı dayanıklı olduğu test edilmiştir. balık ve doğa sporları, doğanın cazibesini sonuna kadar yaşamanızı sağlar.

4 Aydınlatma Modu

Hala ilerideki karanlık yüzünden cesurca ilerlemekten korkuyor musun?Süper Parlak Led Far 90.000 lümen parlaklığa sahiptir, Karanlıkta size eşlik edebilir ve önünüzdeki yolu aydınlatabilir, dağın zirvesine kadar karanlıkta korkusuzca yürümenizi sağlar.

Lütfen dikkat: bir USB arayüzü kullanmanızı tavsiye ettik ?lambayı yak.Bir Duvar kullanmanızı önermiyoruz ?harger / veya diğer adaptörler ?lambayı yak.Duvarı kullanmak zorundaysan?harger'a mı ?lambaya zarar verin, lütfen v0 voltajının 5v'nin altında olduğundan emin olun, aksi takdirde lambanıza zarar verir.

【Süper Parlaklık ve uzun ömür】 Yüksek kaliteli LED çipli şarj edilebilir kafa lambası, mükemmel ampul 100000 saat, 90000 lümene kadar ışık yoğunluğu, yükseltilmiş yüksek kapasiteli 3 şarj edilebilir pil ile donatılmış 600 metreye kadar ışınlama ışığı için kullanılabilir, böylece yüksek parlaklıkta 10 saat çalışabilir ve düşük parlaklıkta 45 saatten fazla.

Su geçirmez far IPX5 su geçirmezliği benimser, her türlü hava koşulunun testine dayanabilir.Dışarıda yürüyüş yaparken veya kamp yaparken hava aniden değişir, bu yüzden endişelenmenize gerek yoktur.

LED şarj edilebilir farlar güç görüntüleme işlevine sahiptir, farın kalan gücünü daha uzun süre tahmin etmek zorundadır.

【Güler Yüzlü Hizmet ve Risksiz Satın Alma】 2 yıl garanti ve 60 gün tam geri ödeme sağlayacağız.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bize bildirin, size profesyonel hizmet ve tatmin edici bir çözüm sunacağız.Şimdi sepetinize ekleyin!!!

Lambanın arkasındaki uyarı ışıkları bir uyarı çalar role.It karanlıkta yürümek sizin için uygundur ve araçlara çarpmayacak ve güvenliğinizi koruyacaktır.

Far 90° ' ye kadar yukarı ve aşağı ayarlanabilir, ışığı tam olarak ihtiyacınız olan yere odaklamanıza yardımcı olur.Onu giyerek, önünüzdeki veya ayaklarınızın altındaki manzarayı veya engelleri açıkça görebilirsiniz.

Bu parlak far şarj edilebilir (3 * PİL ile donatılmıştır), bu nedenle açık havada tam şarjlı olarak yola çıkarsanız, 10 saatten fazla güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz.

90 ° Ayarlanabilir

【90 ° Ayarlanabilir ve 4 Mod】LED far özel olarak tasarlanmış 90 ° ayarlanabilir açı, her derece çok sağlamdır, böylece önden arkaya tüm görüş aralığını görebilirsiniz, farın yüksek, orta, düşük, flaş, dört aydınlatma modu vardır, modları farklı ortamlarına göre değiştirebilirsiniz açık havada istediğiniz tam etkiyi elde etmek için.

Kaynak Anakara Çin
Üretici firma UİSHUSO'NUN
marka Zendure
Mıknatıs Balıkçılığı Evet

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız