İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kadın USB ısıtmalı eldiven kış termal elektrikli ısıtma eldivenleri yarım parmak kış sıcak örgü eldivenler bisiklet kayak eldiven

₺114.58 ₺80.24
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5、Yıkama Önerisi: Su ile yıkanabilir, serin bir yerde kurutulabilir, güneşe maruz bırakılamaz veya pişirilemez.Ürünün bir güç depolama işlevi yoktur, ısınması için bir USB güç kaynağına bağlanması gerekir ve fişi çekildiğinde ısınmaz.Lütfen dikkat: İş parçasına ısı hasarını önlemek için temizlik sırasında eldivenleri sert ovalamayın.Kullanılmadığı zaman lütfen güç kablosunu zamanında çıkarın.

Ambalaj Listesi:

Uygun insanlar:

1、Elektrikli ısıtma eldivenleri: Elektrikli ısıtma USB eldivenleri, dokunmatik ekran USB çift taraflı ısıtma eldivenleri (avuç içi ve ters ısıtma), USB kablosu: 1.7 m uzunluğunda, 2 fişli (fiş kablosuyla eldivenleri ayrı ayrı çıkarabilirsiniz).

Uygun sezon: kış, bahar, sonbahar

ürün açıklaması:

Notlar:

S: Bu eldiven su ile yıkanabilir mi?

İşleme yöntemi: jakarlı

Kullanım sınıflandırması: giyim eldivenleri

3、Isıtma malzemesi: Elektrotermal dönüşüm ısı iletim modülünü benimser.Sıcaklık: 40-50 santigrat derece bizim için en uygun sıcaklıktır body.It aşırı ısınmamızla kuru hissetmeyeceğiz.Bu USB eldiven el ısıtıcısı ile iş veya çalışma için bir bilgisayara ihtiyacınız olsa bile soğuk kışa veda edebilirsiniz.Uygulanabilir cinsiyet: nötr / erkek ve kadın.Boyut: boyut, boyut, çoğu insan için uygundur.Boyutu: yaklaşık 16 cm*11 cm/6.3*4.33 in (resimde).

Fonksiyon: sıcak tutmak

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Tanım:

Sıcaklık: 40-50 derece.Bu ürünün harici bir pili yoktur, lütfen ayrı olarak satın alın.Bu ürün sadece mobil güç (düşük voltaj) için uygundur.

Uygulanabilir nesneler: yetişkinler, gençler, büyük çocuklar

1 * USB Kablosu

Boyutu: ücretsiz boyut (çoğu insan için uygun)

4. Evde TV izlerken, aileniz ve arkadaşlarınızla sohbet ederken veya kart oynarken;

Belirleme:

Boyutu: bir boyut

Renk: Çok renkli

Isıtma malzemesi: elektrotermal dönüşüm ısı iletim modülünü benimser.

Uygulanabilir cinsiyet: nötr / erkek ve kadın

4、Kullanım durumları: Bilgisayarlarla çalışırken, oyun oynarken, sohbet ederken, film izlerken, müzik dinlerken vb.Ofis işleri için çok uygundur.; öğrenciler ödev yaparken ve ödev yaparken; evde TV izlerken, aileniz ve arkadaşlarınızla sohbet ederken veya kart oynarken; iç mekanlarda çalışma, çalışma ve yaşam, ancak ısıtma, klima ve ısıtmanın yetersiz olduğu alanlar; sonbahar, kış ve ilkbaharda ısıtmaya ihtiyaç duyan diğer insanlar vb.

1 Çift Eldiven

1. Ofis çalışanı.Belge işleme, telefon hattı, banka sayacı ve diğer büro işleri gibi;

6. Açık hava etkinlikleri ve sonbahar, kış ve ilkbaharda ısınması gereken diğer insanlar.

Avuç içi ve elin arkasındaki ısı = her iki taraftaki ısı

Malzeme: örme

Renk: mavi, haki, siyah, açık gri, koyu gri

Dokunmatik Ekranlı ısıtmalı Eldivenlerimiz ofis işleri, bilgisayarlarla çalışırken, oyun oynarken, sohbet ederken, film izlerken, müzik dinlerken vb.İçin çok uygundur.

Adı: USB ısıtma eldiven

Boyutu: yaklaşık 16 cm*11 cm / 6.3 * 4.33 in (resimde)

Mermi Noktaları:

USB kablosu: 1.7 M uzunluğunda, bir USB kablosu ısınmak için bir eldivene takılır (kafa ile).

Desen: düz renk, renk eşleştirme

Ürünün güç depolama alanı yok function.It ısı üretmek için bir USB güç kaynağına bağlı olmalı ve fişi çekildiğinde sıcak olmayacaktır.Kullanılmadığı zaman lütfen güç kablosunu zamanında çıkarın.

Gerilim: 5V

Cevap: Su ile yıkanabilir, serin bir yerde kurutulabilir ve güneşe maruz bırakılamaz veya pişirilemez.Lütfen dikkat: İş parçasına ısı hasarını önlemek için temizlerken eldivenleri sert bir şekilde ovalamayın.

5. İç mekanda çalışması, çalışması ve yaşaması gereken, ancak ısıtma, klima ve ısıtmanın yetersiz olduğu alanlar;

2、İkisi bir arada tam ve yarım parmak eldiven: Yarım parmak tasarımı, yazarken parmaklarınızın esnek bir şekilde hareket etmesini sağlar veya playing.In ayrıca, parmak kapağını arkaya katlayarak, parmak uçlarınızı sıcak tutmak için düğmeyi bırakmanız yeterlidir.Sonbahar ve kış için kapaklı eldivenler.Bu ürünün harici bir pili yoktur, lütfen ayrı olarak satın alın.Bu ürün sadece mobil güç kaynağı için uygundur (düşük voltaj: 5V).Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için uygun USB eldivenler , 5V = 1000mA mobil güç, 5V = 1000mA araç şarj cihazı, kullanmak için USB ısıtıcıyı 5V USB bağlantı noktasına takmanız yeterlidir.Eldivenler ısınmazsa veya sadece ısınırsa, kabloyu çıkarın, değiştirin ve tekrar takın.Tel, eldiven giyebileceğiniz kadar uzundur ve daha sonra bir ceket giyebilir, böylece tele bağlı olduğunuzu bile bilmezsiniz.

2. İş, oyun, sohbet, film izlemek, şarkı dinlemek vb.İçin bilgisayar kullanırken.;

3. Üniversite, ortaokul ve ilkokul öğrencileri ödevlerini ısıtıp ödev yaparken;

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Stil: yarım parmak eldiven, tam parmak giyebilir

Malzeme Kadife
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Kış elektrikli ısıtmalı eldiven

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız