İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Halka Yüzme Şamandıra yüzme havuzu Yardım Mini şişme oyuncak Havuz Yüzen Karikatür Hayvan Şamandıra Tüp Havuz Şamandıralar

₺77.16 ₺54.01
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün adı: yüzme simidi

1.Güvenilir ve Dayanıklı: Yüzme halkalarımız uzun süre dayanabilir.Çevre dostu ve sızıntılara veya kırılmaya karşı dayanıklı yüksek kaliteli PVC'den yapılmıştır.Ayrıca sizi tahriş edebilecek zararlı maddeleri de yoktur. skin.In buna ek olarak, suda çok fazla ağırlığı destekleyebilirler.

Ürün Listesi:

2.Katlanır ve Hafif: Havuz halkalarımızın birkaç dakika içinde katlanması, şişirilmesi ve söndürülmesi kolaydır.Çoğu insan için uygun olan orta büyüklüktedirler.Hafiftirler ve söndüklerinde yerden tasarruf ederler, bu da onları taşıma ve depolama için ideal kılar.

Belirleme:

Şişirilmiş boyutu: yaklaşık 70 cm/27.56 in

Su eğlencesini seven herkes bu yüzme yüzüğüne bayılacak.Okyanus, nehirler, yüzme havuzları, plaj partileri, göller gibi farklı su yerlerinde kullanabilirsiniz. more.It ayrıca katlanması ve paketlenmesi kolaydır, böylece seyahat ederken, yazın tadını çıkarırken veya evde kalırken yanınıza alabilirsiniz.

Notlar:

Tanım:

Karikatür yüzme simidi x 1

Ürün malzemesi: çevre dostu PVC

Daha fazla ürün detayına bakın

3.Verimli Destek: Yüzme simidi, suya girip çıkmanıza ve rahatça hareket etmenize yardımcı olan iki tutamak ile birlikte gelir.Kulplar ayrıca suda kendinizi daha güvende ve dengeli hissetmenizi sağlar.Çocuklarınız eğlencenin ve rahatlığın tadını çıkaracaklar.

4.Çekici Görüntüler: Bu şişirilebilir halkalar astronotların, deniz kızlarının, fillerin ve diğerlerinin sevimli çizgi film görüntülerine sahiptir.Parlak ve renklidirler ve çocuklarınız onlardan daha çok keyif alacaktır.Bu görüntüler sayesinde suda daha çok eğlenecekler.

Ürün ağırlığı: yaklaşık 170g

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

5.Geniş Kullanım Alanları: Bu yüzme oyuncağı suyu seven herkes için harika bir hediye fun.It okyanus, nehirler, yüzme havuzları, plaj partileri, göller ve daha fazlası gibi çeşitli su yerlerinde kullanılabilir.Kolay taşınması ve saklanması nedeniyle seyahat, yaz ve ev kullanımı için mükemmeldir.

Uygulanabilir İnsanlar ERKEKLER
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız