İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Airsoft Molle Torbalar Taktik Kompakt Suya Dayanıklı EDC Kılıfı Askeri Bel Çöp Torbası Avcılık Bisiklet için

₺45.91 ₺22.95
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:
  • Spor ve Eğlence
  • Sku: b36474
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • taktik askeri kılıfı, molle taktik kılıfı, molle kılıfı askeri, airsoft molle kılıfı, Av Çantaları

------------------ Bir Çöp Torbası Modeli- ----------------- Öğe hakkında:

Taktik molle kılıfının içi, nemli bir ortamda uzun süreli kullanımını sağlamak için su geçirmez malzeme ile kaplanmıştır veya molle ataşman kılıfının su basmasından sonra bozulmaması için kaplanmıştır.Alttaki metal tahliye deliği nemin ıslanmasını önler.

Arkadaki iki dikey kayış ve metal mandal, askeri çantayı savaş yeleğine, taktik sırt çantasına veya diğer taktik dişlilere ekstra bir dış çanta olarak eklemenizi sağlar.Boyut: 8.7"L x 4.9"W x 2.2" T, büyük kapasiteli küçük çanta ve bir iç cep var.Bu çok yönlü kese, ana paketinize gömülecek küçük eşyalar için çok fazla saklama alanı ekler.

Bir öğe 2 taktik torbalar içerir.Dayanıklı 600D naylondan yapılmış olan bu yardımcı molle torbalar, yıllarca dayanacak ve en sağlam kullanıcılar için bile kazıma önleyici koruma sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ve ömür boyu garanti sunuyoruz.

İki yönlü fermuarlar, edc kılıfını her iki taraftan da hızlı bir şekilde kapatmanıza veya molle kılıfının sadece bir tarafına tamamen açmadan erişmenize olanak tanır.Bu molle ataşman çantası, sırt çantanıza ek depolama alanı eklemek için mükemmeldir, kurulumu ve tutması kolaydır, sırt çantalı gezginler için harika bir hediye olacaktır.

------------------ Model B Çöp Torbası- -----------------

Kalite Üst
Marka Adı RED HUNT'IN
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası p25'in
Renk Siyah, Yeşil, Bronzluk, ACU, CP
Malzeme Naylon

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız