İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Dürbün Dijital Kızılötesi gece görüş gözlüğü Video Çözünürlüğü 4K Zoom Teleskop Avı Kamp sürekli Gece balıkçı teknesi

₺1 985.29 ₺1 330.21
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Veri çıkışı: USB Tip-C

Etkili odak uzaklığı: 50mm

Görüş mesafesi: gündüz 1m ila sonsuz, geceleri 300m tam karanlık

【Gündüz ve gece çift kullanımlı】: Gündüz ve gece çift kullanımlı tasarım, gündüz renkli resim gerçek ve hassas, siyah beyaz kızılötesi mod net görüntü.Tüm-siyah gece görüş, gece kullanımı, düşük ışık gözlem mesafesi sonsuz, tüm-siyah hiçbir ışık gözlem mesafesi kadar 300m.At gece bir gece görüş cihazıdır, gündüz dürbünle karşılaştırılabilir.

【USB Arayüzü】: Şarj veya veri aktarımı için USB arayüzü ile.Kaydedilen video ve fotoğraflar, daha büyük bir ekranda daha fazla ayrıntı görüntülemek için bir veri kablosuyla bilgisayarlara aktarılabilir.

Adı: Gece Görüş

Pil: 1 * dahili 3000 mAh pil (dahil)

【4K Video Kaydı 2MP Fotoğraf Çekimi】: Yüksek görüntüleme kalitesi, 2-12 megapiksel fotoğrafları ve 4K video kaydını destekler, daha fazla ayrıntı gösterir.Fotoğraf, video, oynatmayı bir arada gerçekleştirin, her anı yakalayın.

Özellikler:

Paket ağırlığı: 480g / 1.06 lb

SICAKLIK: 7°

【Yeni Şekil】: Görünüm hem güzel hem de pratiktir, ana gövde her iki tarafta kaymaz, ergonomik tasarım, rahat tutuş, doku ile pürüzsüzdür senior.It ayrıca cihazın boyutunu ve ağırlığını azaltarak kullanımı kolaylaştırır ve karanlık keşifler için mükemmeldir.

Kızılötesi ışık: 2W 850nm, 5 seviye ayarlanabilir

Ürün boyutu: 143 * 118 * 60mm / 5.63 * 4.65 * 2.36 içinde

Özellikler:

Diyafram: F2. 2

Büyütme: 5X optik büyütme, 3X dijital büyütme

【Kızılötesi ışık】: 2W 850nm yüksek gizli kızılötesi dolgu ışığı, siyah beyaz görüntüler için gece açık kızılötesi ışık kullanın. farklı yoğunluğu seçmek için farklı ortamlara göre 5 seviye parlaklık ayarı.

1 * Kordon

Malzeme: plastik

【3 inç LCD Ekran】: 3 inç geniş LCD ekran, 854*480 piksel yüksek çözünürlüklü ekran, 2MP net çözünürlüklü görüntüleme çözünürlüğü, daha yüksek renk sapması üretimi ve daha yüksek kontrast oranı ile daha gerçekçi bir görsel daldırma sağlar.Harici ekran görüntüsü, daha geniş bir görüş alanı, izlemesi daha rahat, gözlük kullananlar da rahat ve ücretsiz gözlem olabilir.

Ambalaj Listesi:

Tekne ve yat gözlemciliği, avlanma, kuş gözlemciliği, seyahat, yürüyüş, kamp, hayvan gözlemciliği gibi açık hava etkinlikleri için uygundur.Spor oyunları, konserler, opera vb.İçin de mükemmeldir.

Hafıza kartı: destek (dahil değildir)

Ürün ağırlığı: 350g / 0.77 lb

1 * Temizlik Bezi

【Yüksek Büyütme】: 5X optik büyütme, 3X dijital büyütme, net yakınlaştırma, ayrıntı kaybı yok. 5 seviye büyütme ayarı, 15 kata kadar kombine büyütme, gündüz ve gece hedefin yakından izlenmesini sağlayabilir. 50mm telefoto lens, daha fazla ve daha net görün.

Objektif: MYK kaplama

【Odaklama Ayarı】: Odaklama tekerleği sol tarafın altında bulunur, bu da doğrudan sol başparmak ile ayarlamayı kolaylaştırır.

1 * Kılavuz

1 * Veri Hattı

Paket boyutu: 192 * 147 * 72mm / 7.56 * 5.79 * 2.83 içinde

Ekran: 3 inç LCD ekran, 854 * 480 çözünürlük

1 * Gece Görüş

4K kızılötesi gece görüş cihazı, gündüz ve gece kullanımına uygun 3,0 inç dijital LCD ekrana, 854*480 piksel yüksek çözünürlüklü ekrana, 2MP net çözünürlüklü görüntüleme çözünürlüğüne sahiptir.Tüm-siyah gece görüş, gece kullanımı, düşük ışık gözlem mesafesi sonsuz, tüm-siyah hiçbir ışık gözlem mesafesi kadar 300 m. fotoğraf çekimi ve video kayıt fonksiyonu ile, destek 5X optik büyütme ve 3X dijital zoom daha fazla video veya fotoğraf ayrıntıları görmek için.Şarj veya veri aktarımı için USB arayüzü ile.Kaydedilen video ve fotoğraflar, daha büyük bir ekranda daha fazla ayrıntı görüntülemek için bir veri kablosuyla bilgisayarlara aktarılabilir.

【Geniş Uygulamalar】: Tekne ve yat gözlemciliği, avlanma, kuş gözlemciliği, seyahat, yürüyüş, kamp, hayvan gözlemciliği gibi açık hava etkinlikleri için uygundur.Spor oyunları, konserler, opera vb.İçin de mükemmeldir.

Voltaj: 5 V, 2A

Mercek çapı Gece Görüş Cihazı
Büyütme 4x
Görüş Alanı Gece Görüş Cihazı
Malzeme plastik
Tip Dürbün
Odak türü Kopuk
Kaynak Anakara Çin
Lens Kaplama Açıklaması MYK
Prizma Açıklaması BAK4'ÜN
Su Direnci Seviyesi IPX4
Model Numarası Gece Görüş Cihazı
Objektif Lens Çapı Gece Görüş Cihazı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız