İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ping pong Topu Otomatik Makine Masa Tenisi Başlatıcısı Otomatik Masa Tenisi Makinesi için Eğitim için Egzersiz Eğitim Yardımları

₺10 401.16 ₺6 240.78
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Yüklü Toplar: 300 adetten fazla

[MÜKEMMEL İŞÇİLİK] Bu masa tenisi topu Makinesi, dayanıklılık ve uzun ömürlü performans sağlayan yüksek kaliteli malzemeler ve mükemmel işçilikle üretilmiştir.

2 Ağ Klipsi

Boyut Tablosu:

Güç: 50 w

depolama boyutu: 82 cm x 30 cm x 33 cm / 32.28 inç x 11.81 inç x 12.99 inç

Paket içeriği:

genişletmek genişliği: 152 cm/59.84 inç

Not:

1 Kullanım Kılavuzu

[PARAMETRELER] eğri ayarı: 7 seviye açı keyfi olarak ayarlanabilir; döndür: yukarı ve aşağı döndür/sola ve sağa döndür/dönmeyen/yana döndür; top frekansı: 30-90/dak; top hızı: 4-40m/s.

1 Uzaktan Kumanda

1 Otomatik Bilyalı Makine

İpuçları: 1: Lütfen kullanmadan önce yeni topu temizleyin ve kurulayın. 2. Masa tenisi yüzeyini düzenli olarak temizleyin ball.It toz, saç, meyve kabuğu ve diğer çeşitli eşyaların makineye girmesi kesinlikle yasaktır. 3: Top makinesi standart toplar kullanır, renksiz ve deforme olmuş toplar kullanılamaz.

1 Kontrol Kutusu

Belirleme:

Tanım:

1 adet Net

(seçtiğiniz gibi 100 ping pong topu olsun ya da olmasın)

[GÜÇLÜ FONKSİYON] Masa Tenisi Robotu Masa tenisi Topu Otomatik Makinesi, antrenman rutininizi özelleştirmek için bir dizi ayar seçeneği ile antrenman için mükemmeldir.

1 Kontrol Kutusu Sabitleme Parçası

[Çoklu ayarlar] Topun eğrisini ve dönüşünü ayarlamaktan atışların sıklığını ve hızını kontrol etmeye kadar, bu masa tenisi topu makinesinin antrenman deneyiminizi özelleştirmenize yardımcı olacak birden fazla ayarı vardır.

[BÜYÜK döndürme tekerleği] Büyük döndürme tekerleği ile bu masa tenisi topu makinesi, bir dizi farklı çekim yapmanıza yardımcı olmak için çeşitli döndürme türleri oluşturabilir.

1 adet Güç Adaptörü(AB Standardı)

2 Yedek Servis Tekerleği

Lütfen manuel ölçüm ve farklı monitörler nedeniyle hafif hatalara izin verin.

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Tooyful
Tip Eğitmen Makinesi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız