İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

KastKing Süper Güç Ipeksi 8 Taşıyıcı örgülü olta Yosun Yeşili Gri Sarı Mavi Çim Yeşil 100%PE Göl Nehir Balıkçılık

₺352.42
( 2 Müşteri yorumları )
Renk:

Beş Renk Seçeneği

Sıfır Hat Belleği

Silky8'in ekstra ince çapı, makaralarınıza hat kapasitesi ekleyeceğiniz veya daha fazla güç ve güven için daha ağır hat kullanma seçeneğine sahip olacağınız ve yine de bol miktarda hat kapasitesine sahip olacağınız anlamına gelir.

Yüksek Renk Solma Direnci

döküm mesafesi ve ekstra hassasiyet sağlar.

* İnce çaplı Örgülü Olta-Ekstra ince çap, eğirme veya döküm makaralarınızda daha fazla hat kapasitesine sahip olacağınız anlamına gelir.Sılky8 örgülü olta ayrıca daha büyük çaplı veya güçlü bir olta kullanmanıza ve yine de bol miktarda olta kapasitesine sahip olmanıza izin verecektir.

Daha fazla mukavemet ve hat kapasitesi ile ekstra ince çap

Örgülü oltalar neredeyse sıfır esnemeye sahiptir ve aşırı hassastır, bu da balık tutarken daha fazla hissettiğiniz anlamına gelir.Fenere anında geri bildirim ve hassasiyet sağlarlar.Ayrıca daha hızlı ve daha güçlü kanca setleri sağlarlar.

* Son derece Hassas-Süper Güç Silky8 örgü son derece sensitive.It neredeyse sıfır gerilime sahiptir ve en ufak bir geri bildirim aldığınızda anında geri bildirim sağlar bit.It ayrıca yeminizin düzgün çalışıp çalışmadığını belirlemenize yardımcı olacak ve alt yapıyı veya diğer engelleri kolayca hissedebilecek ve ayarlayabileceksiniz şartlara göre sunumlarınız.Sıfır esneme aynı zamanda daha hızlı, daha güçlü kanca setleri anlamına gelir.

* Geniş Renk Yelpazesi ve Güçlü Yönler-Süper Güç Silky8 örgülü olta 5 renkte (Yosun Yeşili, Gri, Çimen Yeşili, Sarı ve Mavi) mevcuttur, böylece her zaman balıkçılığınıza uygun bir renk kullanırsınız conditions.It 6 lbs'den 150 yarda ve 300 yarda makaralarda mevcuttur.80 lb'ye kadar.kopma mukavemeti.

Yüksek Aşınma Direnci

SuperPower Silky8 örgülü olta 5 renkte (Yosun Yeşili, Gri, Çimen Yeşili, Sarı ve Mavi) mevcuttur, böylece her zaman balıkçılığınıza uygun bir renk kullanırsınız conditions.It 6'dan 150 yarda ve 300 yarda makaralarda mevcuttur lbs.to 80 pound.kopma mukavemeti.

Yeni, süper güçlü Silky8 örgülü olta, hem iplik makaraları hem de yem döküm makaraları için daha uzun, daha doğru atışlar sağlamak üzere tasarlanmıştır.Pürüzsüz, yuvarlak yapı, daha uzun döküm mesafesi sağlayan diğer örgülü oltalardan daha kolay olta kılavuzlarından kolayca uçar.

Tanım

Uzun ve Doğru Atışlar Sağlamak için daha Yuvarlak ve Pürüzsüz

* Geliştirilmiş Düğüm Gücü-Süper güçlü Silky8 Örgülü olta kullandığınızda düzgün bağlanmış düğümlerinizin hızlı tutacağından emin olabilirsiniz.Sılky8'in kullanımı kolaydır ve pürüzsüz, yuvarlak özellikleri nedeniyle olağanüstü düğümleri bağlamak kolaydır.Bu, düğümlerin daha kaliteli olduğu ve daha uzun süreceği anlamına gelir.

* Yuvarlak 8 taşıyıcı örgülü olta-Süper güç Silky8 örgülü olta, hem iplik makarası hem de döküm makarası uygulamaları için mükemmeldir.Yumuşak ve esnek, Silky8 örgülü hattı artıracak

% 100 UHMWPE Elyaftan 8 İplikçik

Son derece Hassas ve Pürüzsüz, Daha Uzun Döküm Mesafesi Sağlar

Kaynak Anakara Çin
Renkler Yosun Yeşili, gri, çimen yeşili, sarı, Mavi
Model Numarası Süper Güç İpeksi 8
Pozisyon Okyanus Tekne Balıkçılığı, Okyanus Kaya Fshing, Okyanus Plaj Balıkçılığı, göl, Nehir, Rezervuar Göleti, akış
Hat Malzemesi 100% PE, 8 Taşıyıcı
Uzunluk 150yds-300yds
Çap 0,10-0,48 mm
Malzeme örgülü tel
Şekil Seviye
Test LB 6-80LB
Ölçekli olsun ya da Olmasın No
Cetvelle mi Değil mi No
Yüzdürme Özelliği Kayan Çizgi
Marka Adı kastking'in

2 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-04-20

Bir düğümün ortasında, çok hoş olmayan bir sürpriz

Misafir - 2023-04-20

iyi örgü

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız