İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Havuz Cue Tamir Araçları 8 İn 1 Havuz Cue İpucu Şekillendirici Aracı 8 İn 1 Bilardo Aksesuarları Havuz Cue İpucu Şekillendirici Tamir Ekipmanları

₺480.89 ₺317.31
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

2.Bileme Havuzu çubuk ucu: Kulüp kafasının kenarıyla yüksük ile aynı hizada olan havuz işaret onarım araçları, havuz işaret kafalarını keskinleştirmek için özel olarak tasarlanmış, hassas vuruş için en çok alıştığınız yayı dikkatlice şekillendirir.

Ürün boyutu: yaklaşık 56 * 24 * 30mm/2.2*0.94*1.18 içinde

Altıgen anahtarı * 1

Ürün malzeme: alüminyum alaşım, paslanmaz çelik

Ürün işlevi veya açıklaması: kesme, düzeltme, düzeltme ve şekillendirme, iğneleme, düzlem taşlama, ark taşlama, taşlama ve şekillendirme ve kalibrasyon.

Yeni ve mantarlı işaret uçlarını yüksük ile aynı hizada hızlı ve kolay bir şekilde kesin.

İster bilardoda yeni olun, ister deneyimli bir bilardo ustası olun, bilardo tamir aleti planyası tüm oyuncular için çok uygundur ve oyunun seviyesini yükseltmenize yardımcı olabilir.

Adı: 8-in-1 Havuz Cue İpucu Onarım Aracı

8-in-1 Havuz Cue İpucu Onarım Aracı *1

5.Uygun fiyatlı Seçenek: Kendin yap onarımları için uygun olan Bilardo isteka onarım Aracı, havuz isteka başlığı değiştirmeleri size yakın değilse harika bir satın alma seçeneğidir, bu da çok zaman ve para tasarrufu sağlar.

Notlar:

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

Paket Listesi:

4.Hafif ve taşınabilir: Stres olmadan her yerde taşıması kolay, bilardo ucu tamir aracı, profesyonel veya amatör oyuncular için uygun 1 kalın çelik bıçak ve 1 alet anahtarı ile donatılmıştır.

Tanım:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

3.Güçlü ve dayanıklı: Alüminyum alaşımlı ve paslanmaz çelik malzemeleri birleştiren Bilardo çubuk ucu şekillendirici, bilardo salonlarında işaret uçları yapmak için uygundur, dayanıklı bir havuz işaret bakım kiti.

1.Hepsi 1 arada Bilardo Cue Onarım Aracı: 8'i 1 arada çok işlevli bir havuz cue ipucu aracı olan Pool Stick İpucu Aracı, bir parlatıcı, şekillendirici, U şeklinde ve düz öğütücü, havalandırıcı, yarıçap ölçer, yapıştırıcı ve radyan karşılaştırıcıya sahiptir ve kulüp ucunu tüm yaylara kolayca şekillendirir.

Bıçak*1

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Spor havuz
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası cue ipucu şekillendirici aracı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız