İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Açık Katlanır Masa Esnek 2-Height Tasarım Açık Hava Etkinliği Ekipmanları Taşınabilir Yemek kart masası Mutfak Veya Açık Bölüm

₺854.53 ₺598.17
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Depolama boyutu: yaklaşık 380*33mm / 14.96 * 1.40 inç

Notlar:

1 * Katlanabilir Masa

4.[Geniş Bir Kullanıma Girin ] Düzgün bir yapıya ve iyi bir stabiliteye sahiptir, Katlanabilir Masa geniş kullanım için tasarlanmıştır, yürüyüş, sırt çantasıyla gezme, balık tutma, kamp yapma ve daha fazlası için uygundur.

1. İkinci vites ayarı ile tasarlanmıştır.

Genişletilmiş yükseklik: yaklaşık 560mm / 1.84 feet

2. Devrilmeden ağır nesneleri yerleştirmek kolaydır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Katlanır Masa kauçuk bacak kapakları ile tasarlanmıştır, temas yüzeyi ile sürtünmeyi artırabilen, kurulumu kolay ve çıkarması hızlı olan iyi bir kaymaz etkiye sahiptir.

2.[Seçilen Malzeme] Yuvarlak Katlanır Masa, devrilmeden ağır nesneleri yerleştirmek kolaydır, katlanabilir ve stand, yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmış sabit bir üçgen olarak tasarlanmıştır.

1.[ 2 Yükseklik Modu Tasarımı] İhtiyaçlarınıza göre uygun yüksekliği ayarlayabilir, Dış Mekan Katlanır Masa, dış mekan veya ev kullanımı için uygun ikinci vites ayarı ile tasarlanmıştır.

Ağırlık: yaklaşık 870g

3. Yürüyüş, sırt çantasıyla gezme, balık tutma, kamp yapma ve daha fazlası için uygundur.

Tanım:

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

3.[Uygun Montaj ] Kauçuk bacak kapakları ile tasarlanan Katlanır Masanın kurulumu kolaydır ve çıkarılması hızlıdır, temas yüzeyi ile sürtünmeyi artırabilen iyi bir kayma önleyici etkiye sahiptir.

5.[Taşınabilir Tasarım ] Günlük ve gezi kullanımları için uygun, Katlanır Yuvarlak Masa taşıması kolaydır, hafif olan ve herhangi bir zamanda çıkarılabilen ve saklanabilen kendi saklama çantasına sahiptir.

Özellikler:

Malzeme: masaüstü (alüminyum alaşım, ABS) + alüminyum alaşım braketi

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Özellikler:

Ambalaj Listesi:

Kaynak Anakara Çin
Tip Cep, Çoklu Araçlar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız