İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kablosuz PIR Kapı Zili Mağaza Mağaza Hoşgeldiniz Hareket Sensörü Kızılötesi kapı zili Dedektörü Indüksiyon Alarm kapı zili Su Geçirmez Kapı Zili

₺4 437.19 ₺1 419.91
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

【Kolay ve Hızlı Kurulum】 Bu monitör sistemi, dakikalar içinde kurulabilen tak ve çalıştır sensörleriyle tamamen genişletilebilir.Taşınabilir kablosuz geçmeli alıcı,herhangi bir standart prize takılır, ayrıca mülkünüzün tam kapsama alanı için duvarlara, çit direklerine, ağaçlara veya başka herhangi bir yüzeye monte edilebilir.

Sertifika

【Kablosuz Araba Yolu Alarmı】 Hareket sensörü ve alıcı arasındaki çalışma aralığı 656 ft'ye (200 m) kadardır.Hareket sensörümüz ithal kızılötesi problar kullanır, 360 derece yön döndürülebilir, 120 derece algılama alanı ve algılama mesafesi 23 fit kadardır.Birden fazla kalite kontrolünden sonra, size yalnızca daha rahat ve güvenli bir yaşam getirecektir.

【Geniş Uygulama Yelpazesi】 Kablosuz hava koşullarına dayanıklı hareket sensörü, dış/iç mekan mülkünüzü izlemek ve korumak için kullanılabilir.Bu hareket algılama alarm sistemi kapı zili, garaj alarmı, hırsız uyarısı, hırsız uyarısı, vahşi yaşam uyarısı, çocuk yaşlı bakım alarmı vb.Olarak kullanılabilir.Ön kapılara, pencere çerçevelerine, araba yollarına vb. Monte edilebilir. veya istediğiniz herhangi bir yere.Garanti Politikası: BİR yıl değiştirme ve iade garantisi verin.Kapı zilinden memnun değilseniz veya kalitesiz bir tane alırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Resim:

【IP65 Su Geçirmez ve Toz geçirmez】 Driveway alarmları kablosuz dış hava koşullarına dayanıklıdır.IP65 su geçirmez malzeme kullanarak, derinleştirilmiş su geçirmez oluk, yükseltilmiş su geçirmez kapak.IP65 su direncine ve -4°F-140°F çalışma sıcaklığına dayanacak şekilde profesyonel olarak test edilmiştir.Çeşitli sert hava koşulları için uygundur.Evler, apartmanlar, okullar, villalar, ofisler, fabrikalar, depolar, oteller, fabrikalar, hastaneler ve daha fazlası için de uygundur.

Sensör 3 adet AA 1.5 V Alkalin pil ile çalışır (paket pilleri içermez).Açık/kapalı mülkünüzü tüm gün ve gece izleyin/koruyun.

Özellikler:

Sensör hava koşullarına dayanıklıdır, her mevsim düzgün çalışacaktır.Çalışma sıcaklığı -30 ila 150 derece Fahrenheit arasındadır.

Kablosuz Kapı Zili PIR Mağaza Mağaza Hoşgeldiniz Hareket Sensörü Kızılötesi Dedektör Indüksiyon Alarm kapı zili Su Geçirmez Kapı Zili

656 FT uzunluğa kadar kablosuz iletim aralığı ve 10-23 FT genişliğe kadar sensör algılama aralığı,araba yolları, yürüyüş yolları,avlu,garaj,kapı,havuz ve herhangi bir yer için ideal Bir hareket algılandığında kapı zilini otomatik olarak çalar

Adv-one Kablosuz Alarmlar: Adv-one kablosuz araba yolu alarm sistemi, hava koşullarına dayanıklı dış/iç mekan sensörünün insanlardan, araçlardan veya büyük hayvanlardan gelen hareketi algıladığı her an sizi uyarır.

【3 Uyarı Seçeneği ve 38 Çan】Kablosuz Araba yolu alarmı, ihtiyaçlarınıza göre seçmeniz için 3 alarm seçeneğine (sesli zil/yanıp sönen/zil ve LED), 38 çan ve 4 ses seviyesine (0dB,20dB,40dB, 80dB) sahiptir.

Driveway Alarmı-656 feet Uzun Menzilli Kablosuz Driveway Alarmı Açık Hava Koşullarına Dayanıklı Hareket Sensörü ve Dedektörü

Yükseltilmiş İndüksiyon Kablosuz Driveway Alarmı Hareket Sensörü Dış Hava Koşullarına Dayanıklı

Alıcı gücü 0,25 w
Özellik Hiçbiri
Çalışma frekansı 433 MHz
Hacim 4 ayarlanabilir seviye (20db ila 85db)
Bağlantı Tipi Kablosuz
Kaynak Anakara Çin
Su geçirmez (Verici) IP44
Alıcı çalışma gerilimi AC 110-240 V
Öğe Türü Kablosuz Kapı Zili
Renk Klasik beyaz
Alarm No
Kontrol alanı 656ft - 984ft (açık havada maksimum)
Ezgiler 38 seçenek
İsim PIR sensörü kapı zili
Görüntülemek Hiçbiri

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız