İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Tuya Wifi Dijital Elektronik Akıllı Kapı Kilidi Biyometrik Kamera İle Parmak İzi Akıllı Kart Şifre Anahtar Kilidini

₺2 198.63 ₺1 407.18
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5. Uygulamada geçici / zamanlı şifreler oluşturun..

ürün açıklaması:

2. Herhangi bir ağ geçidi gerektirmeden doğrudan wifi'ye bağlanın.

* Geçici şifre zamanlı şifre normal açık modu destekler (erişim yok).

* İOS ve Android telefonlar için, bir ağ geçidi eklerseniz, wifi'ye bağlanabilir ve Alexa ve Google Asistan'ı kullanabilirsiniz.

* Wifi'ye bağlanabilen bir ağ geçidi eklerseniz(ek ağ geçidi satın alma), bu otel yönetimi için daha yararlıdır.

* Kilit açma yöntemi: uygulama (seçenek: Tuya / TT kilidi) / parmak izi / şifre / akıllı kart / anahtar kilidini açma / Tuya APP uzaktan kumanda

Ürün Tanıtımı:

Ön panel x 1

* Destek APP uzaktan WiFi kilidini akıllı kilit, WiFi bağlanmak, ve akıllı ev elde etmek için akıllı ses sistemi aracılığıyla diğer akıllı ev cihazları ile kontrol.

3. Bir mobil uygulama aracılığıyla uzaktan kilidini açın.

1.K8, eski kilidin bıraktığı kapı açıklığını kapatabilen daha uzun ve daha büyük tutamak paneline sahip 2023 yeni bir parmak izi kapı kilididir.

Vida kiti x 1

* Kilit, telefona Bluetooth üzerinden bağlanır ve kilidin kilidini açmanıza/yönetmenize izin verir (kullanıcı ekle/sil/şifre ayarla vb.).

6. Paylaşılan elektronik anahtar, akıllı kilidi başkalarıyla paylaşın (elektronik anahtar ve kullanım süresi TTLock uygulamasında ayarlanabilir).

Not:

4. Birisi kilidi açtığında, kilit açma kaydını edinin.

NOT:Diğer kilit gövdesi modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden geleni yapacağız Daha Uzun ve Daha Büyük Tutamak Panelli Yeni K8 Tuya Wifi Dijital Elektronik Akıllı Kapı Kilidi Biyometrik Kamera Parmak izi Akıllı Kart Şifre Tuş Kilidi Dijital Elektrikli Kilit

Mandal x 1 (isteğe bağlı)

Akıllı Kart x 2

* Destek sanal şifre anti peep kilidini,kapı kilidi kapatıldığında, mekanik bir anahtar ve acil durum güç kaynağı (USB) kullanılabilir.

Aksesuar detayları:

Alexa yalnızca Amerika Birleşik Devletleri/Kanada/ingiltere/Avustralya/Fransa/italya/Brezilya/Hindistan'da desteklenir ve Google Asistan yalnızca İNGİLTERE ülkelerinde/bölgelerinde desteklenir

7. Şifreleri istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde paylaşın, birden fazla şifre türü oluşturabilir ve evde olmadığınızda evinize girmek için bunları başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

9. Şifre kilidi, gözetleme önleyici şifreleri destekler ve doğru şifreden önce veya sonra herhangi bir numara girebilirsiniz.Başkalarının kilit açma koduna bakmasını önleyin.

Arka panel x 1

8. Uyarılara ve katılım kayıtlarına erişin,her açılışın zamanını, yöntemini ve personelini kaydedin ve şirketin çalışanların katılımını kaydetmesi için de kullanılabilir.

Mekanik anahtar x 2

Akıllı ev platformu Diğer
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız