İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

DIYSECUR 9 inç Video Kayıt / Fotoğraf Görüntülü Kapı Telefonu Kapı Zili Su Geçirmez RFID Kamera Ev Güvenlik interkom sistemi 1V2

₺41 289.85 ₺35 509.32
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Özellikler:

Tanım

Uygulamalar

Video Kaydı / Fotoğraf, ah Düğmesi ve UI Arayüzü . 1 x Dış Ünite ve 2 x Kapalı Monitör

Ambalaj listesi:

Dış Mekan Kamerası Model No.IDP gece Görüş 5 led ışık, 2 metre içinde görünür görüş açısı 90 Geniş açı Çözünürlük 700 TV Hattı Artı otomatik Olarak kontrol güç Tüketimi Bekleme: 0.1 W; Çalışma: 4 W çalışma sıcaklığı-10 °c ~ + 55 °c Kurulum Duvara monte Malzeme Alüminyum alaşım ve ABS Boyut 187(L)*98 (W) * 35 (H) mm Net Ağırlık 500g Kapalı Monitör Model No.V90Rm Ekran 9 " geniş açılı TFT LCD, 16: 9 Ekran Çözünürlüğü 800 * RGB * 480 Güç girişi AC100V-240V 50Hz-60Hz Gecikme Arama süresi 120s %10 Gecikme İzleme süresi 40s %10 Geçerli Mesafe 100M (4x0. 75 mm2) Güç Tüketimi Bekleme: 1W; Çalışma: 10W Adaptör Girişi AC100 240V, 50 / 60Hz Adaptör Çıkışı DC 15V Çalışma Sıcaklığı -40 °c ~ + 70 °c Bekleme Sıcaklığı -20 °c ~ + 60 °c Kurulum Duvara monte/masanın üzerine kaldırın Boyut 230(L)*165 (W)*20 (H)mm Materail ABS Net Ağırlık 850g

Bu apartman kapı telefonu sistemi çoğunlukla 6 adet dairede veya 6 aile evinde kullanılır, bu da vistor'un doğrudan ayrı odayı aramasını sağlar.

9 " Görüntülü Kapı Telefonu İnterkom Sistemi Keyfobs Kilidini

Handsfree çift yönlü interkom, kapalı izleme, kapalı kilit açma, gece görüş Keyfobs kilidini destekler. 1 dış ünite ve 2 iç ünite içerir. Maksimum 2 dış ünite ve 6 iç üniteyi destekler, daha fazla kamera ve monitöre ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. (2 dış ünite kiti için, bir mutil kapı kontrol cihazına ihtiyacınız vardır; 5 veya 6 iç ünite kiti için, bir mutil monitör amplifikatörüne ihtiyacınız vardır.)

Görüntülü kapı telefonu, ön kapınızdan veya binanızın dışındaki başka bir kapıdan "çağrı" almanızı sağlayan, dış istasyonda kimin olduğunu gerçekten görmenizi ve konuşmanızı sağlayan bir sistemdir them.It evinize güvenlik ve huzur katacak.

Dış ünite, dış montaj için uygun olan daha iyi koruma için akrilik panele ve yağmur geçirmez kapağa sahiptir.İç ünite iyi bir şekle sahiptir, dokunmatik düğme daha şık görünür.Kararlı mikrofon ve hoparlör daha iyi Video ve ses performansı sağlar.

Dış ve iç ünite için daha fazla seçenek sunuyoruz.Dilediğiniz gibi seçebileceğiniz birkaç model var, modelle ilgili fiyat teklifi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Kilit kullanmazsanız, ekstra güç kaynağı olmadan doğrudan dış üniteye bağlayabilirsiniz.Ancak bir NC strike kilidi veya manyetik kilit için ekstra bir 12V güç kaynağı modülü eklemeniz gerekir.Böyle bir güç kaynağı modülü, elektrikli kilit, uzaktan kumanda ve çıkış düğmesi sağlayabiliriz, bu kitlere ihtiyacınız varsa, teklif için lütfen bizimle iletişime geçin.

Diğer seçenekler

Ana Fonksiyonlar Şık Görünüm ve Olağanüstü Video ve Ses performansı

Şu anda izlediğiniz öğe yeni varış görüntülü kapı telefonumuzdur system.It güzel bir görünüme ve mükemmel performansa sahiptir.Dış ünite hakkında, 700tvl kamera kapıda kimin olduğunu net bir şekilde görmenizi sağlar, dahili led ışıklar gece görüşünü iyileştirir, akrilik panel ve yağmur geçirmez kapak bunun için iyi bir koruma sağlar.Kapalı monitör hakkında, 9 inç LCD renkli ekran size harika bir görünüm, dokunmatik düğme ve UI arayüzü sunar .Ayrıca, tel sistemidir, kurulum zor değildir, hem dış ünite hem de iç ünite tak ve çalıştır özelliğine sahiptir connector.It ev interkom ve güvenlik için harika bir sistemdir.

Model Numarası V10A-IDP 12
Ekran Tipi Renk
Bağlantı Tipi KABLOLU
Erişim Kontrolü Endüktif Kart
IP Kamera Arayüzü No
Kit Yapılandırması Bir ila iki görüntülü kapı telefonu
Bağlantı Yöntemi KABLOLU
Kurulum Duvara Montaj
Sensör Boyutu (İnç) 1/4
Görüş Açısı (°) 90
Samrt Ev Arayüzü No
Çözünme 700 TV Hattı
Malzeme plastik
Güç 110 V-240 V
Teknoloji dijital
Kamera Renkler
Yanıtlama Modu Eller serbest
Marka Adı DIYSECUR'UN
su geçirmez Evet
Kamera Sensörü tipi CMOS
Boyut 230 x 165 x 20mm
Kapı zili Evet
Bölge Girişi Hiçbiri
Ekran Boyutu 9
Tip İnterkom Sistemi

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız