İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Motoru Temizleyici Yağ Çözücü Motor Temizleyici 358ml Motor Temizleyici Katkı Maddesi Çok Amaçlı Yağ Tankı Temizleyici Derin Temizlik Arabalar İçin

₺692.30 ₺311.53
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Kapasite: 358 ml

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün adı: Motor Temizleyici

3.Güç İyileştirme: Araba Motoru temizleyicisini kullanmak, giriş hacmini ve basıncını artırarak aracınızın performansını etkili bir şekilde artırabilir.Gelişmiş temizleme formülü, emme sistemini tarar ve gücü artırmak için karbon birikintilerini giderir ve acceleration.As sonuç olarak, daha iyi tepki ve hızlanma ile daha yumuşak sürüş deneyimlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Dikkat:

Liste:

Ürün ağırlığı: 350g

5.Kullanıcı Dostu: Araba motoru temizleyicimiz, sökmeden verimli bir şekilde temizleyerek bakımı kolaylaştırır.Yağ deposuna ekleyin, çalışmasına izin verin ve güçlükten kaçının.Motorunuzun sorunsuz çalışmasını sağlamak için basit ve etkili bir çözüm.

1 * Motor Temizliği

2.Oksidasyon Koruması: Araba Motoru Temizleyicimiz, motoru yaşlanmaya ve erozyona karşı koruyan olağanüstü oksidasyona dayanıklılık sağlar.Aracınız için uzun servis ömrü, üstün stabilite ve gelişmiş koruma yaşayın.

Boyutu: (yaklaşık.)5 * 5 * 14 cm/1.97*1.97*5.51 inç

Özellikler:

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen 1-2 cm'lik bir boyut farkına izin verin.

4.Çevre açısından Güvenli: Bu araba motoru temizleyicisini kullanarak, çevre koruma ve enerji tasarrufu için faydalı olan aracınızın yağ tüketimini ve emisyonlarını azaltabilirsiniz.Ayrıca bu ürünle çevre kirliliğini azaltabilir ve yağ maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz.

1.Geliştirilmiş Motor Koruması: Sakız ve karbon birikintilerini güvenle çıkarın.Bu Araba Motoru Temizleyici, motor verimliliğini artırır, aşınmayı önler ve güvenli sürüş sağlar.

Yağ Sistemi Temizleyicimiz oksidasyon direnci teknolojisi ile motor koruması sağlar.Emme sisteminin ürünümüzle taranması enerji tasarrufu sağlayacaktır.Basit ve kullanımı kolay.

Farklı aydınlatma ve ekran Ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Kaynak Anakara Çin
Ürün Ağırlığı 350g
Marka Adı Goxfaca'nın
Ürün Hacmi 358ml

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız