İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Elektronik dış kapı kilidi Dört Sigorta Tasarım Kablosuz Römork Mandalı Kapı Erişim Kontrol Sistemi İçin Kamp Malzemeleri Sürgü

₺3 348.10 ₺2 343.69
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Renk: siyah, beyaz

Özellikler:

Daha fazla ürün detayına bakın

4.Esnek Kullanım: Bu kapı kilidi, karavanlar, römorklar, kampçılar, kamyonlar ve garajlar gibi çeşitli araçlar ve alanlar için uygundur.Kolaylıkla ve güvenle kurabilir ve çalıştırabilirsiniz.Bu sayede güvenli ve rahat bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

3.Su geçirmez Kalite: RV kapı kilidi, onu hasardan koruyan ve her türlü hava koşulunda sorunsuz ve güvenilir bir çalışma sağlayan su geçirmez ve darbeye dayanıklı bir tasarıma sahiptir.

Ambalaj Listesi:

Bu çinko alaşımlı kampçı ile rv'nizi güvenli ve konforlu tutun lock.It yetkisiz erişimi önleyen ve güvenli ve kullanışlı bir kilit açma yöntemi sağlayan dörtlü güvenlik tasarımına sahiptir.Gönül rahatlığıyla kamp gezinizin tadını çıkarın!

1 * Elektronik dış kapı kilidi

1.Güvenli Araç Girişi: Bu kapı kilidi, rv'nizin kilidini açmak için size iki seçenek sunar: uzaktan kumanda veya çift tuşlu şifreli kilit.Bu kapı kilidi sayesinde hem rahatlığın hem de güvenliğin tadını çıkarabilirsiniz.

5.Yeniden Kullanılabilir Tasarım: Bu RV kapı kilidi tekrar kullanılabilir ve size uzun süre pürüzsüz ve rahat bir tutuş sağlayabilir time.It hava koşullarına ve darbe hasarına dayanabilen sağlam metalden ince öğütülmüş ve cilalanmıştır .Kilidin kullanımı kolaydır ve herhangi bir standart RV kapısına uyar[3].

Malzeme: çinko alaşımı, PA (pil kapağı)

Ağırlık: yaklaşık 1600g

2.Gelişmiş Dörtlü Güvenlik Sistemi: Şifre tuş takımı, uzaktan kumanda, mekanik anahtar ve güç kaynağı ile bu RV kapı kilidi, rv'nize güvenli ve rahat bir şekilde erişmenin dört yolunu sunar.

Pil ömrü: 3-5 yıl

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız