İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Tutkal Temizleme Spreyi 50ml Tüm Amaçlı Mukus Temizleme Spreyi Çok Amaçlı Tutkal Kaldırma Aracı Beton Metal Araçlar Tekneler

₺194.44 ₺95.29
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ambalaj Listesi:

4.Tahriş Edici Olmayan Çözüm: Yüzeylerinize veya cildinize zarar verebilecek sert maddelerin aksine, evrensel tutkal sökücümüz zararsızdır ve non-irritating.It herhangi bir yapışkan işareti güvenli ve kolay bir şekilde çözebilen özel bir formüle sahiptir.

Belirleme:

1 adet * Yapıştırıcı Tutkal Sökücü

Notlar:

Raf Ömrü: 3 yıl

1.Araba Yüzeylerini Tutkaldan Temizler: Bu evrensel tutkal sökücü, Japonya'nın birinci sınıf tutkal giderme teknolojisi ile arabanızdaki sprey yapıştırıcıdan ince çizgilere kadar her türlü yapışkan karışıklığı giderebilir.

Arabanızda inatçı tutkal izi var mı?Endişelenmeyin, tutkal temizleme spreyimiz bağları koparmanıza ve dakikalar içinde onlardan kurtulmanıza yardımcı olabilir.Spreyimiz çevre dostudur ve metal yüzeylerde kullanımı güvenlidir.Sadece püskürtün, bekleyin ve silin off.No aracınızı kazımak veya zarar vermek.

2.Güvenli ve Kullanışlı: Bu evrensel tutkal sökücü, size veya size zarar vermeyecek güvenli bileşenlerden yapılmıştır. environment.It miktarı ayarlamanıza izin veren pres tipi bir şişeye ve burnunuzu rahatsız etmeyecek hafif bir kokuya sahiptir.

5.Çok Amaçlı Alet: Bu evrensel tutkal sökücü, metal, tekne, fiberglas, beton veya otomotiv boyası üzerindeki herhangi bir tutkal işaretini işleyebilir ve finishes.It herhangi bir yüzeyin veya malzemenin kalitesini etkilemez ve çeşitli uygulamalar için uygundur.

3.No Daha Yapışkan Karışıklık: Bu evrensel tutkal sökücü, yapıştırıcıların ve yüzeylerin bağlarını gevşetir, böylece bantları ve çıkartmaları ease.It ayrıca, kasetleri sorunsuz bir şekilde temizlemeyi ve atmayı kolaylaştırır.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Kapasite: 50 ml

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün Hacmi tutkal sökücü
Ürün Ağırlığı 70g
Kaynak Anakara Çin
Harici Test Sertifikası ce

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız