İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

4 adet Yansıtıcı Araba Kapı Sticker Güvenlik Açılış Uyarı yansıtıcı bant Çıkartması Araba Aksesuarları Dış İç Reflektör Sticker

₺27.97 ₺16.78
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün Ağırlığı: 1g

1. Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen 1-3 cm farkına izin verin, anlayışınız için teşekkür ederiz!

Ürün Renkleri: Gümüş, Kırmızı, Turuncu, Sarı, Mavi, Yeşil

Ambalaj Listesi: 4 Araba ve Motosiklet Yansıtıcı Çıkartmalar

ürün açıklaması:

Ürün Boyutu: 9.2 cm x 2.5 cm

4. Çok İşlevli-Yansıtıcı malzeme sadece araç güvenliğini arttırmakla kalmaz, aynı zamanda dekoratif amaçlar için de kullanılabilir, aracın görünümünü iyileştirir ve geceleri daha kişiselleştirilmiş hale getirir.

Ürün Adı: Araba ve Motosiklet Yansıtıcı Çıkartmalar

5. Yaygın Olarak Uygulanabilir-Yansıtıcı malzeme, özel arabalar, taksiler, elektrikli bisikletler, motosikletler, otobüsler, trenler, makine ve ekipmanlar vb.Gibi her türlü araç ve senaryo için uygundur., trafik güvenliği, enerji tasarrufu, emisyon azaltma ve endüstriyel üretimde yaygın olarak uygulanmaktadır.

2. Farklı monitörler arasındaki farklar nedeniyle, öğenin gerçek renginin resimde yansıtılandan farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Not:

2. Güvenli ve Dayanıklı-Yansıtıcı malzeme yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır, leke direnci, su direnci, yüksek sıcaklık direnci ve soğuk direnci gibi güçlü özelliklere sahiptir ve araç güvenliğini artırarak uzun süre kullanılabilir.

Ürün Malzemesi: PET

1. Son derece Yansıtıcı - Yansıtıcı malzeme, araba farlarıyla aydınlatıldığında parlak ışığı yansıtabilir, diğer sürücüleri ve yayaları aracın varlığı konusunda uyararak kaza olasılığını azaltabilir.

3. Kurulumu Kolay-Yansıtıcı malzeme, basit ve kolay olan yapıştırıcı ile monte edilir operate.It kapılar, gövde, lastikler vb.Gibi aracın birden fazla parçasında kullanılabilir., aracın görünümünün kolay özelleştirilmesi için.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız