İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

4.3 İnç gözetleme deliği kapı gözü Kapı Zili Kamera 145° LCD 100W Piksel Akıllı Elektronik Kedi Gözü Kapı Kamera Açık Monitör

₺1 026.02 ₺697.71
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

6. Ev sahibi, kullanımı kolay ve pratik işlevlere sahip tek tuşla işlemi benimser.

Uyanmak için düğmeye bastığınızda, makine açılır ve kapının dışını geniş bir ekranda görüntüler

Sisteme giriş

a) 1800mah lityum pil güç kaynağı;

Geribildirim: Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geribildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece memnuniyetinizi tatmin edici bir şekilde ele alabiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

2. Dış ünite, geleneksel optik kedi gözünün yerini alır, gözlere yapışmaya gerek yoktur, görüş aralığı büyüktür ve yaşlılar ve çocuklar için uygun olan boyla sınırlı değildir.

1 milyon piksel CMOS sensör;

Kedi kafasına giriş

9. Makinenin kullanımı kolaydır.

3. Dış ünite çinko alaşımından yapılmıştır (hırsızlık önleyici, meraklı, gözetleme önleyici).

Otomatik kapanma süresi 15 saniyedir;

b) 5V1A-5V2A Mikro USB, makineye güç sağlayın.

1800MA lityum pil ile donatılmış;

3) Kapı ünitesinden kapının dışındaki durumu görüntüleyin

8. Makine enerji tasarrufu ve güç tasarrufu sağlayan bir tasarıma sahiptir.İç ünite ekranı 15 saniye içinde otomatik olarak kapatır ve bekleme moduna girer state.It yaklaşık 180 günlük bekleme süresinden sonra kullanılabilir (ayrıntılar için lütfen güç tasarrufu hatırlatma kartına bakın).

Entegre gizli kedi kafası artı isteğe bağlı siyah ana bilgisayar;

Hizmet: Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Bluegold.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

Ürün Özellikleri:

2) Makineye güç verin (pili yükleyin veya mikro USB'yi bağlayın)

M7 tüm cam 100W piksel HD lens;

4.3 İnç gözetleme deliği kapı gözü Kapı Zili Kamera 145° LCD 100W Piksel Akıllı Elektronik Kedi Gözü Kapı Kamera Açık Monitör

Gönderi: DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Neden bizi seçmelisiniz Shenzhen'de çok fazla ıp kamera ve diğer elektronik ürünler var.Size en iyi fiyatı ve iyi hizmeti sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Mağazalarımızda harika bir nakliye deneyimine sahip olmanızı umuyoruz.Teşekkürler.

Kapıya ayrılmış kedi gözü deliğinden kurulum, rahat ve hızlı;

1) Makineyi talimatlara göre kapıya takın.

Entegre entegre tasarım, kompakt yapı, yüksek güvenilirlik;

1. Ürün, kapının göz deliğinin kapıdaki konumuna monte edilir, optik kapının göz kapı aynasının yerini alır, Kapının dışındaki görüntüyü kapının içindeki ana bilgisayarın ekranında net bir şekilde görüntüler,sahibinin kapının dışındaki ziyaretçileri evde net bir şekilde görmesini sağlar, ve manuel olarak fotoğraf çekebilir.

7. Makine için iki güç kaynağı yöntemi:

4. Dış ünite, görünüşte geleneksel gözetleme deliğine benzeyen yerleşik bir gizli kameraya sahiptir (CMOS 1 milyon piksel, maksimum destek 1280 * 720P, dış mekan görüntülerini görüntüleme / kaydetme)

5. kapı makinesi için 4.3 inç TFT LCD ekran, ekran çözünürlüğü: 480*272.

4.3 inç TFT LCD ekran ile donatılmıştır;

Tüm metal kedi kafası kabuğu, güzel ve vandal geçirmez;

LCD ekran tipi 4.3 İnç
12 açık kamera
Görüntülemek Renk
11 elektronik
Koruma derecesi IP55
Kedi gözü için uygun 15~50MM
Piksel 100w
2 kapı gözetleme kamerası
Elektronik obtüratör 1/4-1/10, 000'ler
Ana çip SQ
1 Kamera
Akıllı ev platformu Hiçbiri
4 Kapı zili
Odak Uzaklığı 2.4 mm
6 Kapı Görüntüleyici
Özellik Fotoğraf
Güç Kuru pil
10 Kameralar
Kurulum Yöntemi Vidalı asma tahtası
Çalışma Sıcaklığı 30°C-65°C (dış mekan) / -10°C-50°C (iç mekan)
Uygulanabilir kapılar 40~110mm
Kaynak Anakara Çin
3 Ekran
5 kamera ile kapıda gözetleme deliği
Boyut 190*118 * 38mm
8 kamera kapı gözü
9 Gözetleme Deliği
Öğe Türü Gözetleme Deliği, Görüntülü Kapı Zili
7 gözetleme kamerası
Açı 145 derece
Çalışma nemi Nem %90'dan az%
Dijital Kapı Zili Görüntülü Kapı Zili

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız