İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Araba Balmumu Kristal Kaplama Seti Oto Araba Çizik Onarım Sökücü Balmumu Araba Çizik Onarım pasta cila Anti Scratch Krem Boya Bakım

₺371.33 ₺185.57
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Boyutu: 10 * 10 * 3 cm/ 3.93*3.93*1.18 inç

Ambalaj Listesi:

3.Uzun süreli Koruma: Su geçirmez ve toz geçirmez, araba kristal ağda araba boyasını aydınlatır.Hızlı ağda için kullanabilirsiniz ve uzun süre dayanabilir.

1 * Araba Balmumu Kristal Kaplama Seti

Kristal balmumu, çoğu hava koşulunda çevreye asit yağmuru ve hava kirliliğine etkili bir şekilde direnebilir.

1. Süngerli bir araba için cilalanması kolaydır.

Malzeme: Kaplama kristal balmumu

4.Basit Kullanım: Uygun araba balmumunu alın, arabanın yüzeyinde eşit şekilde döndürmek için bir sünger kullanın ve arabayı boyayın ve parlatın.Ağda yaptıktan ve 3-5 dakika beklettikten sonra, ön kapağı, çatıyı, sol ve sağ kapıları, arka, boyayı ve arabanın diğer kısımlarını silmek için havluyu çevirebilirsiniz.

2. Su geçirmez ve toz geçirmez.

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

5.Kuru Yerde Saklayın: Kristal balmumu serin ve kuru bir yerde ve çocukların erişemeyeceği bir yerde saklanabilir, yüksekte işlemeyin temperatures.Do araç çalıştırıldığında veya motor durduktan kısa bir süre sonra çalışmaz.

2.Çoklu Kullanımlar: Kristal balmumu, araba boyası yüzeylerini korozyondan koruyabilir ve dayanıklıdır new.In çoğu hava koşulunda, asit yağmuruna ve çevreye hava kirliliğine etkili bir şekilde direnebilir.

1.Güzel Teknoloji: Araba boyasının yüzeyinde oluşan güçlü bir yapışma bakım tabakası, sıradan balmumunun kısa parlaklığını ve göze çarpmayan katlama sorununu önleyebilir.Kristal Balmumu Kaplama, aylarca yeni arabalara parlaklık kazandırır.

Uygulanabilir Araba Renk: Tüm renkler

3. Çocukların erişemeyeceği serin ve kuru bir yerde saklayın.

Tanım:

Model Adı: Araba Balmumu Kristal Kaplama Seti

Ana Uygulama kapsamı: Otomotiv boyası

Ürün Hacmi 1
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız