İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Manyetik Terapi Kalem Manyetik Çatal Masaj Microcurrent Terapi Titreşim 36-53 Enstrüman Yüz Güzellik Zayıflama I4M8

₺9 618.00 ₺7 694.44
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5. Kırmızı ve mavi LED fonksiyonu, 2 tur IPL bakımı, cildi güzel ve parlak hale getirir.Yüksek saflıkta ışığın dalga boyu 625nm'ye ulaşabilir, ışık kaynağı güçlüdür ve enerji yoğunluğu homojendir.Kırmızı ışık hücre canlılığını artırabilir, hücre metabolizmasını teşvik edebilir ve cildi elastik ve parlak hale getirebilir.

1 x Çok Fonksiyonlu Masaj

1 x şarj standı

Şarj süresi: 6 saat

Farkına varmak:

1 x İngilizce kılavuzu

Paket içeriği:

2. EMS fonksiyonu, bu ürünün EMS modu, çok yönlü metal iletken kafasının geniş alanlı ortak hareketi yoluyla cildi epidermisten dermise uyarmak için düşük frekans ve voltaj kullanır.Bu kafa çeşitli boyutlardan çalışır, cildin metabolik döngüsünü güçlendirir, cilt bariyerini hızla giderir ve mevcut besinlerin cilde nüfuz etmesini sağlar.Eşsiz EMS mikro akımı cildi sıkılaştırır ve kaldırır, vücut konturunu şekillendirirken cilde canlılık kazandırır.

Akım: 0.8 A

Ürün boyutu: 6.5x21.5x3.1 cm / 2.55x8. 46x1. 22in

Giriş voltajı: 5V

1. Kullanımdan sonra aynı parçanın sıcaklığı çok yüksekse, cildin haşlanmasını önlemek için lütfen başka bir parçaya aktarın veya yoğunluğu azaltın.

Belirleme:

8617

3. Sıcak kompres masajı, bu ürün bir ısıtma titreşim masajına sahiptir mode.It yüksek frekanslı mikro titreşim ve sabit sıcaklık (3853°C) ile cildin taban tabakasına nüfuz eder, kolajeni küçültür ve sıkılaştırır, kötü sağlık, boyun, omuz, sırt ağrısı ve diğer sorunları giderir,zayıf meridyen, yüksek yoğunluklu çalışma ve çalışma, egzersiz, yaşlanma vb. Neden olduğu hareketsiz Gevşek cilt.

1 x USB şarj

1. Çok fonksiyonlu masajımız, sıcak kompres, cilt sıkılaştırma, titreşim masajı, manyetik dalga fizyoterapisi ve diğer işlevleri entegre eden elektromanyetik bir masajdır.Tercihinize göre 14 mod arasından seçim yapabilirsiniz.Ürünün her işlevi (kırmızı ışık, mavi ışık, EMS, masaj, sıcaklık kontrolü ve manyetik terapi), kullanıcının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için farklı bir yoğunluğa/frekansa ayarlanır.Teorik ve pratik teknik deneyimimiz, arzu ettiğiniz yüksek performanslı kozmetik sonuçları elde etmenizi sağlar.

2. Sıcaklık 36°C → 53°C'ye çevrilecek şekilde ayarlanır.Her mod için ayar süresi 10 dakikadır, bundan sonra ürün otomatik olarak kapanacaktır.Kullanıcılar kendilerine uygun yoğunluğu ve modu seçmelidir.

Anma gücü: 3 W

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mallar hakkında daha fazla ayrıntı almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Çıkış gerilimi: 30 v

Paket boyutu: 17.5x24.7x5.8 cm / 6.88x9. 72x2. 28in

Pil kapasitesi: 18650/1800 MAH

4. Kazıma tedavisi, kazıma insan vücudunun meridyenlerinin engelini kaldırabilir.Ekstrakorporeal şok dalgaları, yin ve yang dengesini sağlamak ve masaj konforunu sağlamak için yüksek enerjili şok dalgaları yoluyla ağrı noktalarına ve çevresindeki dokulara girer.Özlü su, özel kazıma yağı veya uçucu yağ ile 20-30 kez kazıyın ve her parçayı 5-10 dakika kazıyın.

Marka Adı HANRİVER'İN
Kaynak Anakara Çin
Güç Kaynağı Elektrik, bizi
Malzeme plastik
Emtia Kalite Belgelendirme ce
Parça sayısı Bir Birim

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız